Barības ķēde ar lapsu, vārnu, pavāru un tīģeri

24

Komentāri (24)

fzss 20.11.2014. 01.51

ņemšanās ir tādu knisli liela- jāslepkavo , jāplūc, un tik mazs kumāss:D nokauj cūku vai bullēnu, un pāris mēnešu stum māgā atspēries:D

0
0
Atbildēt

0

Absints 19.11.2014. 11.53

Īsti nesapratu par ko tas viss ir, līdz neapskatījos foto. Un – piekrītu Apinim. Vistu fermas produkcija ir daudz bīstamāka par vārnām, pat, ja tās ir barojošās no miskastes. Un nav jau arī nekādas starpības vai cilvēks kauj cūku, teļu, ēd vistu un paipalu olas, cep siseņus, suņus vai stārķus, gatavo vārnas vai zosis vai nodarbojas ar kanibālismu. Šo visu vieno mazāko brāļu nogalināšana. Arābiem un žīdiem pretīga liekas cūkgaļa, mums suņa gaļa- bet vai tā ir neēdama? Ēšanas paradumi ir mūsu galvās, nevis mūsu mēles kārpiņās. Tāpēc man tāda pompoziski teatrāla liekas negatīvas nostājas paušana pret Rītiņa vārnām. Foie grass = aknu pastēte, kas iegūta mākslīgi pārbarojot zosis, faktiski mokot dzīvniekus, ir atzīts Fraņču ēdiens. To joprojām Francijā taisa, Francijā, kas ir humānisma un demokrātijas balsts, to ir pasludinājuši par “nacionālo un gastronomisko kultūras mantojumu”.

Iegūst to ar spēku stūķējot zosīm rīklē kukurūzu. Spīdzināšana, lai gardēžiem būtu, ko mieloties.

Tas ir normāli, to pasniedz arī Vincentā, bet vārnas Rītiņa rokās- nav.

+3
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam