Tramps kļūst par 45. ASV prezidentu un sola Amerikas uzplaukumu • IR.lv

Tramps kļūst par 45. ASV prezidentu un sola Amerikas uzplaukumu

145
Donalda Trampa inaugurācija. Foto: Andrew Harnik, TT Nyhetsbyran/LETA.

Politiķis piebilda, ka līdzšinējais “Amerikas posts beidzas tieši šeit un tagad” un ka jaunā administrācija strādās, lai atrisinātu izglītības, narkotiku un noziedzības problēmas.

Pēc svinīgā zvēresta par 45. ASV prezidentu piektdien kļuvis Donalds Tramps, kurš apņēmies uzsāk jaunu kursu Savienoto Valstu politikā pēc astoņus gadus ilgās Braka Obamas prezidentūras.

Trampa zvērestu pieņēma Augstākās tiesas priekšsēdētājs Džons Robertss.

Savā pēcinaugurācijas runā jaunais Baltā nama saimnieks uzsvēra, ka pārlieku ilgi Vašingtona plaukusi, kamēr tauta ārpus galvaspilsētas cietusi grūtības. Tagad “Vašingtonas apgabala varu mēs atdodam atkal jums, tautai,” norādīja jaunais prezidents.

Politiķis piebilda, ka līdzšinējais “Amerikas posts beidzas tieši šeit un tagad” un ka jaunā administrācija strādās, lai atrisinātu izglītības, narkotiku un noziedzības problēmas.

“Es cīnīšos par jums ar katru elpas vilcienu (..) un nekad jūs nenodošu. Amerika sāks atkal uzvarēt, uzvarēt kā vēl nekad iepriekš,” paziņoja Tramps.

Pievēršoties ārpolitikai, viņš solīja nostiprināt esošās alianses un veidot jaunas, kā arī pauda apņēmību radīt globālu aliansi pret islāmistu terorismu, kas to “pilnīgi noslaucīs no zemes virsas”.

Savu runu viņš kārtējo reizi beidza ar solījumu “padarīt Ameriku atkal diženu”.

Komentāri (145)

nomale 21.01.2017. 09.40

Bez Putina iejaukšanās Trampam nekāda prezidentūra nespīdētu. Varbūt Tramps pats to nemaz neapzinās, bet viņš ir Putina cilvēks, un jau pirms oficiālas stāšanās amatā viņš faktiski ir izpildījis Putina vēlmes – grāvis ASV pilsoņu uzticēšanos savai valstij un tās iestādēm. Visas ASV izlūkošanas iestādes nonāca pie slēdziena, ka Kremļa iejaukšanās vēlēšanas bija būtiska, bet Tramps ilgi turējās pretī to noliedzot, tādejādi pasakot saviem atbalstītājiem, ka savas valsts izlūkdienestiem uzticēties nevar. Visu vēlēšanu un pēcvēlēšanu laiku Tramps ir šķēlis ASV sabiedrību tai norādot, kurš ir slikts un kurš labs. Priekšā pasaules ekonomiskie kari – Trampa “pērciet amerikāņu” pārējai pasaulei nozīmē “nepērciet amerikāņu”.

Neko labu no Trampa negaidu!

+19
-9
Atbildēt

24

    zanE. > 21.01.2017. 09.57

    …tāpēc jau mūsu īstlatviešiem Tramps ir tik mīļš, jo tie piekopj tieši tādu pat taktiku kā Tramps un arī…Putins…skaldi un valdi…tik ļoti, kā īstlatviešiem – vēl nevienam nav izdevies sašķelt tieši latviešus…pat ļaunajiem sovjetiem un neslēptajiem Putina līdzskrējējiem…to izdarīja par īstenajiem latviešiem pašieceltie nacionālisti ar savām rociņām…Trampa apjūsmotāji ir Putina taktikas atbalstītāji…noderīgie idioti, nesaprotot, kā tiek izmantoti – turpina šķelt sabiedrību…bet…varbūt, patiesībā saprot un tieši tāds ir arī viņu mērķis?…

    +11
    -15
    Atbildēt

    0

    andrejs > 21.01.2017. 14.54

    vēl nevienam nav izdevies sašķelt latviešus…

    ———

    Kas bija tie,kas 90-jos pusi no latviešiem sauca par ekstrēmistiem un vēlāk par radikāļiem?

    +4
    -7
    Atbildēt

    0

    Anonīms > 21.01.2017. 19.25

    Labs rītiņš. Latvija varbūt vēl ir pārņēmusi kaut ko no vācu kultūras, bet kāds ”kopīgs mantojums” mums ir ar Britāniju, Spāniju, Portugāli? Kāds ir lasījis Konan-Doilu un Velsu, kā pa miglu atceras Servantesu un pa ausu galam dzirdējis par Kamoesu, lai gan neko vairāk par viņu nevar pateikt?

    Pirmā un galvenā Eiropas vērtība, slaist un parazīt Krotow, bija nepieļaut vēl vienu karu Eiropā. Izdevās. Otrā, pabalstu tūrist un dienaszagli Krotow, bija izveidot vienoto ekonomisko telpu. Trešā, kas pagaidām nav ieviesusies – izskaust alu nacionālismu un reliģisko fundamentālismu, kura dēļ Eiropa ir izcīnījusi ne vienu vien karu un zaudējusi miljoniem cilvēku.

    Diskusija nesāksies, jo neadekvātais huligāns Kriotow nebūs spējīgs atbildēt par tēmu.

    +2
    -5
    Atbildēt

    0

    Anonīms > 21.01.2017. 22.07

    debilnacist valsts nodevēj pirdrila bender45, es nezinu, no kā un ko tu, debilais nacist un aizvērties nespējīgais pidor, ķurķī dabūji. atšķirībā no tevis, debilā pidora, es ķurķī neesmu sēdējis.

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    edge_indran > 21.01.2017. 12.08

    ———–

    LPSR Konstitūcijas arī vairs nav – tāpēc par latviešu masveida došanos uz Rietumu var nebrīnīties.

    34.pants. Latvijas PSR pilsoņiem ir tiesības uz darbu – proti, tiesības dabūt garantētu darbu ar samaksu, kas atbilst darba daudzumam labumam un nav mazāka par valsts noteikto minimumu, – ieskaitot tiesības izraudzīties profesiju, nodarbošanos un darbu atbilstoši savam aicinājumam, spējām, profesionālajai sagatavotībai un izglītībai un ievērojot sabiedrības vajadzības.

    http://padomjugramata.ucoz.com/_bd/1/57789466.jpg

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    bender45 > 21.01.2017. 22.04

    Miervaldīt,vai tad tu ķurķī būdams,””vīru”” nedabūji?Tak jau tev tur vesels harēms gan jau bij….

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    Anonīms > 21.01.2017. 22.02

    Pidrila robotron, tu vēl nobļaujies, ka laulība ir starp diviem fiziski veseliem īsteno āriešu rases pārstāvjiem. Nekautrējies, tava politiskā orientācija te ir zināma.

    +2
    -3
    Atbildēt

    0

    Anonīms > 21.01.2017. 22.05

    Un tomēr pastāsti, pidrila, kāpēc tevi uztrauc, ko citi dara aiz slēgtām durvīm? Laikam tevi par trešo neaicina?

    +2
    -3
    Atbildēt

    0

    Anonīms > 23.01.2017. 14.00

    Rozā komunists un čekistu pakalpiņš nebija spējīgs atbildēt uz jautājumu, kāds politiskais spēks pārstāvēja šo ”pusi latviešu” un cik vietu šim spēkam ir parlamentā?

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    andrejs > 23.01.2017. 12.38

    kas 90-jos pusi no latviešiem sauca par ekstrēmistiem un vēlāk par radikāļiem?

    ———-

    Rozā komunisti, čekisti un viņus apkalpojošie sabiedriskie saziņas līdzekļi.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    serioussam909 > 21.01.2017. 15.24

    riņķī apkārt – a kas tev ir pret “zilo mīlestību”? Tu labāk gribi lai tie “zilie” stājas laulībā ar kādu ko patiesībā nemaz nemīl un izveido nelaimīgu ģimeni?

    +6
    -6
    Atbildēt

    0

    Anonīms > 21.01.2017. 19.26

    Par pamattiesību un likumu ievērošanu ultrām labāk turēt muti – jūs pirmie pārkāpjat gan vienu, gan otru.

    +4
    -4
    Atbildēt

    0

    edge_indran > 21.01.2017. 12.25

    ————

    IR laiks vēlreiz noskatīties latviešu kino klasiku – un atcerēties pasakaini populāro filmu veiksmes pamatu (sabiedrības attīstības pamatlikumus)!

    FILMAI “MANS DRAUGS – NENOPIETNS CILVĒKS” – 40!

    http://www.kinoraksti.lv/cache/images/mansdraugsnenopietnscilveks_jpaukstello_braliliepini_6004501453131541427752.jpg

    Jānim Streičam mīļākais kadrs no filmas “Mans draugs – nenopietns cilvēks” – Arvīds Lasmanis (Jānis Paukštello) un viņa dēli (Jānis un Valdis Liepiņi)

    http://www.kinoraksti.lv/raksti/filmai-mans-draugs-nenopietns-cilveks-40-99

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > 21.01.2017. 13.54

    Kremļnacisti bija izciili meistari tukšvārdīgu, no dzīves atrautu ”konstitūciju” sacerēšanā. Cilvēkam jebkurā valstī ir tiesības izraudzīties profesiju un dabūt tajā darbu, tā ka valsts nodevēja edge-indran pļurkstēšana liecina tikai par to, ka valsts nodevējs edge-indran ir garīgi atpalicis.

    +4
    -4
    Atbildēt

    0

    Krotow > 21.01.2017. 19.04

    Ko kurš saprot ar Eiropas vērtībām. Klasiskās Eiropas vērtības izpaužās kā Eiropas zemēm raksturīgs kopīgs kultūras mantojums un sadzīves veids, personas pamattiesību un likumu ievērošana. Izlaidībai un parazītismam ar Eiropas vērtībām nav nekāda sakara.

    +5
    -5
    Atbildēt

    0

    Anonīms > 21.01.2017. 21.48

    Kāda neonacisma apoloģētam robotronam daļa, ar ko citi stājas laulībā? Ar tevi nestāsies :D

    Kas attiecas uz gala padarīšanu, iesaku visiem histēriskajiem homofobiem padarīt galu jau šovakar.

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    Anonīms > 21.01.2017. 15.19

    Kuru pusi no latviešiem, ekstrēmist? Kuras partijas vēlētājus? Paskaidro!

    +6
    -5
    Atbildēt

    0

    Anonīms > 21.01.2017. 19.17

    Satversmē nav iespējams aprakstīt visas sadzīves situācijas un tas arī nav Satversmes uzdevums. Satversme ir PAMATLIKUMS. Un vispār viss plūst, viss mainās. Pirms 75 gadiem ”nepareizas” tautības vai rases cilvēks baidītos iziet uz ielas, jo tiktu uzreiz apcietināts un nošauts, iespējams, ar vietējo ultru rokām. Šodien viņam ne no kā nav jābaidās. Par ultru bandai tik šausmīgi nepatīkmo viendzimuma mīlestību atliek noskaidrot, kāpēc jūs krītat histērijā, dzirdot par attiecībām, kurās paši nepiedalāties un kuras jums neviens nepiedāvā?

    Bet tiem, kas te uzstājas ”lielāks latviešu daļas vārdā”, es uzdošu pavisam vienkāršu jautājumu, uz kuru jūs nebūsiet spējīgi atbildēt un klusi pazudīsiet no diskusijas vai sāksiet skaļi bļaustītis, bet ne par tēmu. Kāda politiskā partija pārstāv jūsu ”latviešu lielāko daļu” un cik šai partijai vietu Saeimā?

    +6
    -5
    Atbildēt

    0

    beta > 21.01.2017. 10.34

    > nomale

    Nu ko vari atkārtot muļķīgus liberastu šablonus!

    Tramps vinnēja tāpēc, ka Obama un demokrāti baltajiem ASV iedzīvotājiem līdz kaklam! Visādu diedelnieku aizstāvēšana un barošana arī…

    putlera hakeri demokrātu mājaslapu pat neuzlauza, bet apmuļķoja lētticīgos amīšus, atsūtot Googles vārdā lūgumu nomainīt paroli, ko figviņzin kāds funkcionārs arī izdarīja. Mājaslapā nebija nekā tāda, ko amerikāņu tauta nezinātu, ja nu vienīgi, ka Klintone muļķoja veco Sandersu…

    Trampa uzvara ir jo pārliecinošāka, jo Klintones pusē bija praktiski visi lielākie masu mediji un pats Obama ar sievu finiša spurtā metās palīgā… Nelīdzēja.

    Balsu skaitīšanā neviens no malas neiejaucās un iejaukties nemaz nevarēja, jo balsu skaitāmās mašīnas nav sajūgtas ar internetu. Vēl vairāk, kad pāris štatos sāka pārskaitīt, atklājās ka balsis saskaitītas par labu Klintonei, tikai tas arī tika kautrīgi pieklusināts. Tā ka nevajag muldēt.

    Cita lieta, kāds Tramps būs présidents, to vēl nezina neviens, tāpat kā neviens nekad nav zinājis arī par citiem prezidentiem. vai kādam varēja ienākt prātā, ka Obama būs tāds mīkstais?

    +13
    -11
    Atbildēt

    0

    beta > 21.01.2017. 11.22

    Visādu diedelnieku man tiešām nav žēl. Interesanti, kāpēc latvietis aizbraucis uz jebkuru valsti var atrast darbu un sevi nodrošināt, tai skaitā ar veselības apdrošināšanu, bet miljoniem nekad dzīvē nestrādājušiem tā pienākas par brīvu? Komunisma vēl nav, ja kas…

    +13
    -11
    Atbildēt

    0

    Anonīms > 21.01.2017. 17.44

    Rasistei betočkai atgādinu, ka gan Rietumeiropas rasisti, gan pašmāju ultras uzskata Eiropas latviešus vai nu par vergiem vai profesionāliem pabalstniekiem. Tikšanās ar breksitjūgendiešiem jebkuram Latvijas ultram beigtos letāli.

    +7
    -5
    Atbildēt

    0

    serioussam909 > 21.01.2017. 11.14

    Tramps tikko atcēla tā saukto “Obamacare” kas palīdzēja tikt pie veselības apdrošināšanas miljoniem amerikāņu. Ieskaitot vairākus Trampa atbalstītājus.

    Miljardieriem kā viņš pats jau nav nekādas problēmas maksāt par ārstēšanu.

    Bet visādi, kā beta saka, diedelnieki lai sprāgst nost.

    +12
    -10
    Atbildēt

    0

    rinķī apkārt > 21.01.2017. 11.17

    zanE…skaldi un valdi…tik ļoti, kā īstlatviešiem – vēl nevienam nav izdevies sašķelt tieši latviešus..+++ var jau šādu secinājumu apgriezt otrādi un konstatēt, ka latviešu tautu ir sašķēluši “progresisti”, cenšoties uzspiest tā saucamās “eiropeiskās vērtības, ” kuras lielai daļai latviešu nav pieņemamas un bez kurām latviešu sabiedrība neiznīktu. :) Katrā ziņā par multikulturālismu, zilo mīlestību utt Satversmē nav rakstīts :)

    +14
    -10
    Atbildēt

    0

    rinķī apkārt > 21.01.2017. 12.21

    edge_indran …uzraksti testamentu, kurā novēli savu īpašumu tam, kurš piecdesmit gadus pēc Tavas nāves būs gatavs izplatīt stāstus par “nodrošināto dzīvi LPSR” :) Šodiena, tas šādām pasakām vēl ir par agru :)

    +8
    -3
    Atbildēt

    0

rinķī apkārt 20.01.2017. 23.42

Ir saprotama daļas sabiedrības vēlme Donaldā Trampā saskatīt otru Ronaldu Raigenu, kurš, nonācis pie varas, tagad ierādīs Putinam viņa vietu, apturēs islamistus, apslāpēs progresistu izraisīto migrācijas vilni, atgrieazīs sabiedrībai pārbaudītās morālās vērtības utt. Ne velti Trampam par savu ievēlēšanu lielā mērā ir jāpateicas ASV kristiešiem. Es arī piederu pie tiem, kuri vēlētos Trampā ieraudzīt kaut vai tikai Raigena, šī izcilā ASV prezidenta, atblāzmu, bet ar katru dienu šī cerība izplēn aiz vien varāk un vairāk, gluži kā ogles aizvakardienas ugunskurā :). Jau pierasts, ka ik dienas var lasīt kādu jaunu paša Trampa radītu “domu graudu”, par NATO, piemēram, vai Krieviju uc mums aktuālām lietām. Vai arī var iepazīties ar kārtējiem faktiem par jauno ASV prezidentu, kuri nebūt nevairo drošības sajūtu. Kā šis raksts LA, piemēram – Kremļa marionete vai noderīgs idiots?

“..Trampa dēls Donalds juniors savulaik atzina, ka krievu nauda veido neproporcionālu lielu daļu no Trampa biznesa impērijas investīcijām. Tipiski šīs “krievu naudas” pārstāvji bija Vjačeslavs Ivankovs ar iesauku Japončiks (savulaik darbojies Ņujorkā, 2009. gadā nošauts Maskavā) vai Alimžans Tohtahunovs ar iesauku Taivančiks, ko ASV varas iestādes raksturo kā “likumīgo zagli”, vienu no Krievijas kriminālajām autoritātēm. Taivančiks iekūlās nepatikšanās jau 2002. gadā, kad ASV likumsargi viņu apsūdzēja par mēģinājumu piekukuļot Soltleiksitijas olimpisko spēļu daiļslidošanas tiesnešus. Savukārt pirms dažiem gadiem viņu apsūdzēja par nelegālu azartspēļu biznesu, kas tika vadīts no Trampa torņa Ņujorkā un izmantots, lai atmazgātu aptuveni 100 miljonus dolāru. Taivančika uzticības persona bija krievu bandīts Anatolijs Golubčiks, kuram ASV tiesa par līdzdalību šajā shēmā piesprieda piecu gadu cietumsodu…”

http://www.la.lv/kremla-marionete-vai-noderigs-idiots/

LA nebūt nav kaut kāda “liberistu avīžele”. LA ir gandrīz vai vienīgais izdevums Latvijā, kurš aizstāv tradicionāli domājoša lasītāja intereses :)

+17
-9
Atbildēt

18

    robotron > rinķī apkārt 21.01.2017. 21.50

    serioussam909

    Vai west uzskata ka bezdarbniekiem medicīniskā aprūpe nepienākas?

    Vai arī katra nēģera vakariņu galdā obligāti jābūt lobsteram un Dom Pérignon? Viņam pienākas tik medicīniskās aprūpes, cik procentuāli tas ir vairojis sabiedrības labumu. Tādam izdzimtenim, kurš nekad nav strādājis, jo uzskata, ka baltais cilvēks viņam ir parādā, nepienākas nekas.

    Katram ASV nēģerim ir jābūt pateicīgam verdzībai, jo, ja arābu vai žīdu vergu tirgotājs nebūtu nopircis viņa senčus, cilšu virsaitis tos būtu nokāvis, kā liekās mutes.

    +2
    -6
    Atbildēt

    0

    robotron > rinķī apkārt 21.01.2017. 11.37

    serioussam909

    Mani arī tas priecē, jo tas nozīmē, ka parazīti neapdraudēs krietno amerikāņu iespējas saņemt izcilu medicīnisko apkopi.

    Английская больница с трудом выселила пациента, который около двух лет прожил там “как в отеле”

    http://realty.newsru.com/article/20jan2017/hospital

    +5
    -9
    Atbildēt

    0

    west > rinķī apkārt 21.01.2017. 10.52

    Atkārtoju vēlreiz – Trampu vajag vērtēt tikai pēc reālajiem darbiem, nevis pēc tā, ko raksta prese. It īpaši,ja rakstu autori nav norādīti. Kāpēc slēpties ? Neatkarīgas preses vairs nav. Katra dzen savu saimnieku pasūtīto ideoloģiju.

    Tas lielā mērā attiecas uz gandrīz visiem pārējiem masu saziņas līdzekļiem.

    Daži jau kļuvusi par pavisam atklātiem zili – rozā sociālliberāļu ruporiem.

    Paši jau esam pietiekoši pieauguši, lai spētu sijāt informāciju un neuztvert automātiski par pilnu visu, ko mums mēģina iebarot.

    Tramps nekad nav aicinājis likvidēt NATO. Tie ir vieni no socialliberaļu izplatītajiem meliem, nemaz nerunājot par citiem.

    “Politiķus” ir jāvērtē tikai pēc viņu reālajiem darbiem. Citu kritēriju nav un būt nedrīkst. Tramps darbā ir tikai pirmo dienu, nav mans elks, bet riebjas propaganda jebkurā tās izpausmē.

    +9
    -13
    Atbildēt

    0

    Anonīms > rinķī apkārt 21.01.2017. 13.50

    Atkārtoju vēlreiz, spītnieciņ westiņ – politiķi sāk vērtēt jau kandidāta stadijā un jebkura politiķa uzstāšanās ir daļa no viņa darba. Tātad negatīvi vērtējumi tomēr tiks izteikti un tu tos neapklusināsi. Ja nepatīk, nelasi. Ja nav ko atbildēt, neatbildi.

    +2
    -5
    Atbildēt

    0

    robotron > rinķī apkārt 21.01.2017. 22.35

    gotinjteevs

    Un ja baltais paliek bez darba?

    Viņš, vai viņa ģimene nodokļos jau ir nomaksājusi par viņa med. aprūpi.

    +3
    -6
    Atbildēt

    0

    west > rinķī apkārt 21.01.2017. 15.09

    Trampa pirmais reālais darbs bija Obamacare atcelšana.

    ————–

    Jā, žēl gan, ka baltie, strādājošie amerikāņi, kur katram šī Obamacare no savas kabatas izmaksāja 600 USD mēnesī, nespēja novērtēt savu laimi. Žēl, ka viņi negribēja maksāt par visiem zināmajiem slaistiem un uzturēt visdārgāko veselības sistēmu pasaulē. Žēl, ka tie egoisti domāja tikai par sevi, savām ģimenēm un tāpēc gāja balsot par Trampu.

    +8
    -10
    Atbildēt

    0

    edge_indran > rinķī apkārt 20.01.2017. 23.54

    ————–

    Tradicionāli domājošajam arī noder atcerēties R.Reigana ciešo draudzību ar PSRS (Krievijas) vadoni b. Gorby (kļička “Miša Aploksnīte”). Ar spēku pret krieviem neko neizdarīsi, tikai ar viltību, glaimiem un dāvanām varēsi panākt vēlamo.

    http://video.foxnews.com/thumbnails/i/121411/0/0/121411_dcl_reagan_640.jpg

    +2
    -4
    Atbildēt

    0

    edge_indran > rinķī apkārt 21.01.2017. 11.55

    ———–

    Vakardienas notikumi ASV Trampa inaugurācijas laikā skaidri apliecināja – godīgie amerikāņi mierīgi savu “perestroiku” nepaveiks.

    http://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/78/750×445/756834.jpg

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    Anonīms > rinķī apkārt 21.01.2017. 22.18

    Un ja baltais paliek bez darba? Tā nekad nenotiek? Vai varbūt tomēr notiek? Amerikāņi apgalvo, ka reizēm notiek gan. Lai sprāgst nost? Amerikas karogā svastika jau ir iezīmēta? Ja nav, kad būs?

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    Anonīms > rinķī apkārt 21.01.2017. 22.19

    Iesaku neonacistam robotronam, naida kurinātājam, tomēr nebļaut visu, kas uz mēles. Ja nu te gadās kāds kasītājs bez perversas humora izjūtas un piešuj bļaurītim naida kurināšanu? Vai varbūt fašistēns robotrons pārbauda, cik Latvijā var bļaustīties, nenonākot konfliktā ar likumu?

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    Anonīms > rinķī apkārt 21.01.2017. 00.15

    Pats interesantākais, ka vietējos ultras NU ŠAUSSSMĪĪĪGI uztrauc imigrācijas līmenis ASV, kur viņus pašus neielaiž un kur visi ir imigranti, jautāums tikai kurā paaudzē. Vēl ultras ir sailgojušies pēc diktatora, kurš viņiem pateiks, kā dzīvot, un nezin kāpēc uzskata, ka totalitārismam būtu kāds sakars ar morāli.

    +8
    -8
    Atbildēt

    0

    Anonīms > rinķī apkārt 21.01.2017. 19.12

    Atliek noskaidrot, kura saimnieka pasūtītu ideoloģiju dzen pats west? Neatkarīgas preses vairs nav un west ir komentētājs ziņu portālā, tādad kurš ir viņa saimnieks?

    +5
    -5
    Atbildēt

    0

    Anonīms > rinķī apkārt 21.01.2017. 00.12

    Tieši otrādi. Kremļa nacisti glaimus un dāvanas uzskatīs par vājuma pazīmi um pieprasīs vēl un pēc tam vēl vairāk. Tas, ka Kremļa nacistam kāds ir pasniedzis roku, neko nenozīmē. Bija laiks, kad arī Berlīnes nacistiem sniedza roku, kas tomēr netraucēja šos Berlīnes nacistus vēlāk notiesāt un pakārt.

    +7
    -6
    Atbildēt

    0

    Anonīms > rinķī apkārt 21.01.2017. 15.16

    Izrādās, westiņš mums ir rasistiņš fašistiņš rasu naida kurinātājs, kurš atgremo nacistu saukļus par pārējām rasēm kā ”zemcilvēkiem”?

    The ACA has caused a significant reduction in the number and percentage of people without health insurance, with 24 million covered during 2016.[8] Increases in overall healthcare spending have slowed since the law was implemented, including premiums for employer-based insurance plans.[9] The Congressional Budget Office reported in several studies that the ACA would reduce the budget deficit, and that repealing it would increase the deficit.

    +8
    -6
    Atbildēt

    0

    Anonīms > rinķī apkārt 21.01.2017. 22.44

    Ej nu ej, fašisteli? Bet ja ģimenes nav un nav arī nomaksājis, ko tad? Lai sprāgst nost, nodevēja robotrona naida bļāvienu pavadīts?

    +4
    -2
    Atbildēt

    0

    serioussam909 > rinķī apkārt 21.01.2017. 15.26

    Vai west uzskata ka bezdarbniekiem medicīniskā aprūpe nepienākas?

    +9
    -6
    Atbildēt

    0

    serioussam909 > rinķī apkārt 21.01.2017. 11.16

    west – Trampa pirmais reālais darbs bija Obamacare atcelšana. Viņam par nabadzīgo amerikāņu veselību ir nospļauties jo pats ar saviem miljardiem var atļauties ārstēties bez problēmām.

    +13
    -7
    Atbildēt

    0

    serioussam909 > rinķī apkārt 21.01.2017. 02.14

    Trampa atbalstītāji tādus kā Reiganu saukā par “Cuckservatives”. (Ragnesis + konservatīvais) Viņiem nekādu Reiganu nevajag. Atšķirībā no Reigana – ASV alt-right Putinā un pārējos kremlinos redz tradicionālo vērtību un baltās rases aizstāvjus.

    http://pbs.twimg.com/media/Cwy-_F1WEAAl0Bp.jpg

    +13
    -6
    Atbildēt

    0

Edgars Avotiņš 21.01.2017. 01.48

Atliek pagaidīt pirmās Putina-Trampa sarunas. Tad arī Trampam kļūs skaidrs, ka Putins nemaz negrasās ļaut “make amerika great again”.

Izskatās, ka Tramps grasās kašķēties ar Ķīnu – galigi neredzu ka šādā kašķī Krievija varētu nostāties ASV pusē. Tur uzreiz draudzība izbeigsies.

Nu un Ukrainu Tramps nemaz nevar atdot Putinam – gan kongress neļaus, gan paši Ukraini nebus piespiežami atdoties.

+15
-10
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu