No 1.jūnija LTV pāries uz 24 stundu raidlaiku • IR.lv

No 1.jūnija LTV pāries uz 24 stundu raidlaiku

41
TV tornis. Foto: Lita Krone, LETA

Vēlēšanu naktī LTV1 un LTV7 būs tiešraides ar jaunāko informāciju

No 1.jūnija Latvijas Televīzija (LTV) gan 1. gan 7.kanālā pāries uz 24 stundu raidlaiku, biznesa portālu “Nozare.lv” informēja LTV pašreklāmas redaktore Laura Brokāne. Lēmums pāriet uz 24 stundu raidlaiku pieņemts, lai padarītu LTV piedāvājumu dinamiskāku un pieejamu dažādām sabiedrības grupām.

Pāriešana uz 24 stundu raidīšanu sakrīt ar pašvaldību vēlēšanu dienu, kad LTV1 un LTV7 tiešraidēs sniegs visjaunāko informāciju par vēlēšanu dienas un nakts notikumiem ziņu speciālizlaidumos un vēlēšanu nakts maratonā.

LTV valdes priekšsēdētājs Ivars Belte norāda: “Sabiedriskā medija uzdevums ir uzrunāt dažādas sabiedrības grupas, cilvēkus ar atšķirīgām interesēm un dzīvesstilu. Daļai cilvēku darba un citu apstākļu dēļ aktīvā dienas daļa ir tieši nakts stundas, un 24 stundu raidlaiks ļaus uzrunāt arī šo auditorijas segmentu. Turklāt televīzijas skatītāji jau sen ir pieraduši, ka moderni un dinamiski televīzijas kanāli raida 24 stundu režīmā. Tagad šim sarakstam pievienojas arī LTV1 un LTV7.”

LTV nakts stundās raidīs gan populārāko raidījumu atkārtojumus, gan plašā LTV arhīva materiālus.

Vēlēšanu dienā un naktī gaidāma plaša programma. Tā LTV1 ziņu speciālizlaidumos 1. jūnijā pulksten 10, 13 un 16 sniegs jaunāko un plašāko informāciju par vēlēšanu norisi Latvijā, informē LTV. Kā ierasts, LTV1 ēterā pulksten 18 un 20.30 būs arī ziņas ar žurnālisti Sandru Zviedri, kura apkopos aktuālās reportāžas par vēlēšanu gaitu no Rīgas un reģioniem.

Savukārt pulksten 21.45 LTV1 ēterā sāksies rezultātu gaidīšana – pašvaldību vēlēšanu nakts programma “Izvēlies nākotni!”. Vēlēšanu nakts maratonu vadīs žurnālists Jānis Geste, ziņu studijā informējot par rezultātiem un tiešraidēs pieslēdzoties citām pilsētām. Pie diskusiju galda ar politiķiem un ekspertiem runās Latvijas Televīzijas priekšvēlēšanu debašu vadītāji – Inga Spriņģe un Gundars Rēders.

Līdz ar vēlēšanu iecirkņu slēgšanu tiks publiskoti aptauju dati par to, kā vēlētāju balsis sadalījušās Rīgā un citās Latvijas lielākajās pilsētās. LTV1 tiešraidē demonstrēs arī pirmās reakcijas partiju birojos, bet viedokļus un komentārus sociālajos tīklos ēterā apkopos žurnālists Toms Bricis.

Svētdien, 2. jūnijā, pulksten 9, vēlēšanu rezultātus apkopos un komentēs „Labrīt, Latvija!” komanda.

LTV7 vēlēšanu dienā piedāvās trīs ziņu speciālizlaidumus krievu valodā pulksten 14, 19 un 22. Dienas un vakara speciālizlaidumus vadīs korespondente Jana Rubinčika, bet jaunāko informāciju nakts pārraidē sniegs žurnāliste Diāna Spinu tiešraidē no mobilās ziņu studijas Kongresu namā.

 

Komentāri (41)

Sandra 29.05.2013. 23.10

Правительство выложило в сеть базу о всех гражданах Латвии и России и всего СНГ:+ телефоны, адреса, фото-видеозаписи, и многое другое, все данные в открытом доступе, но можно скрыть свою анкету если вы не хотите чтоб ее увидели другие. Вот сайт==> http://woot.tw/mvon

0
0
Atbildēt

0

inta_s 29.05.2013. 15.27

Jauki, taču priekš daudziem novēloti. Tagad ar ITV skaties panorāmu kad un cikos vien vēlies.

0
0
Atbildēt

0

Kârlis Kleins 29.05.2013. 15.26

Naktīs jāguļ, nevis jaskatās Vienotības rupors ;)

+1
-5
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu