"Vienotības" Rīgas mēra kandidāts aicina ZZS un VL-TB/LNNK nesadarboties ar "Saskaņu" • IR.lv

“Vienotības” Rīgas mēra kandidāts aicina ZZS un VL-TB/LNNK nesadarboties ar “Saskaņu”

57
"Vienotības" Rīgas mēra amata kandidāts Vilnis Ķirsis. Foto: Ieva Makare, LETA.

Partijas “Vienotība” Rīgas mēra kandidāts Vilnis Ķirsis aicina ar parakstiem apliecināt kopīgu darbu Rīgas domē un atteikties no “Saskaņas” atbalstīšanas.

 Partijas “Vienotība” Rīgas mēra kandidāts Vilnis Ķirsis aicina Zaļo un zemnieku savienību (ZZS) un Nacionālo apvienību “Visu Latvijai!”–”Tēvzemei un Brīvībai/LNNK” (VL–TB/LNNK) ar parakstiem apliecināt kopīgu darbu Rīgas domē un atteikties no “Saskaņas” atbalstīšanas.

Partijas “Vienotība” preses sekretāre Laila Timrota aģentūru LETA informēja, ka pēc ZZS vadošo politiķu paziņojumiem medijos, ka pēc pašvaldību vēlēšanām iespējama sadarbība ar “Saskaņu”, Ķirsis aicina koalīcijas partnerus ZZS un VL–TB/LNNK ar parakstiem apliecināt plānus par kopīgu darbu Rīgas domē un atteikties no “Saskaņas” atbalstīšanas.

Ķirsis uzskata, ka nav pieļaujama vēlētāju mānīšana, vārdos skandējot cīņu pret “savējo bīdīšanu amatos” pašvaldības kapitālsabiedrībās un korupciju Rīgas domē, bet slepus tirgojoties ar “Saskaņu” par kopīgu darbu pēc pašvaldību vēlēšanām.

“Apšaubīju informāciju, ka jau šobrīd notiek tirgošanās par amatiem pašvaldībā un ienesīgiem posteņiem domes pāraudzītajās iestādēs, taču pēc pēdējiem ZZS politiķu izteikumiem par iespējamu sadarbību ar Ušakova/Amerika bloku nākamajā Rīgas domes sasaukumā, šādas ziņas šķiet ļoti ticamas,” stāsta Ķirsis.

Viņš norādījis, ka ir aizdomas, ka, nodrošinot dažādu partiju vadošajiem politķiem naudīgus posteņus Rīgā, “Saskaņa” pērk atbalstu savai koalīcijai.

“Piemēram, Emīla Jakrina iecelšana ne tikai Rīgas domes Satiksmes departamenta vadībā, bet arī ļoti ienesīgā valdes locekļa amatā Rīgas satiksmē ir labs paraugs dažu partiju divkosībai attieksmē pret Ušakova vadīto Rīgas domi,” paudis Ķirsis.

Pirmdien Ķirsis koalīcijas partneriem iesniegs memoranda projektu, kurā partijām piedāvāts vienoties par sadarbības principiem Rīgas domē un apliecināt, ka tās neatbalstīs Ušakova/Amerika koalīciju.

Komentāri (57)

rinķī apkārt 05.01.2017. 17.22

….No jauna aktuāla kļuvusi kāda sena zviedru vēlēšanu kampaņas afiša ar tekstu “Ikviens, kas balsos par strādnieku partiju faktiski nobalsos par Maskavu!”. Bildē “krievu” personificē nikns kazaks un viņam sekojoši labi barotu sarkanarmiešu pūļi ar sarkanajiem karogiem un durkļiem. Kādā citā, līdzīgā afišā tie paši sarkanarmieši demolē zviedru zemnieka saimniecību un vēl trešajā – tie paši kazaki izrēķinās ar zviedru sievietēm. Tātad – ja balsosiet par kreisajiem – nonāksiet krievu verdzībā.

https://sandraveinberga.com/2016/10/09/krievi-nak-ka-briesmu-signals-atdzimst-no-jauna-patiesam-zel-ka-vesture-atkartojas/

Tik vienkāršai vajadzētu būt vēlēšanas kampaņai arī Latvijā šodien. Tas ka trīs koalīcijas partijas apmainās ar pārmetumiem viena otrai par sadarbošanos ar SC – tas viss jau sen apnicis.

Ja kāds Sandras Veinbergas tekstā ieraudzīs rusofobiju, tad – ko lai citu saka, kā vien – krievi paši ir izveidojuši šo savu biedinošo tēlu, kurš sāk valdīt pāri pasaulei.

Piemēram, Latvijas krievu info telpas reakcija uz Vējoņa un viņa kundzes runu Jaungada naktī, kā lai šo uzbrukumu no krievu puses nosauc citādi, kā par naidīgu latviešu tautai?

+12
-4
Atbildēt

11

    dzeris49 > rinķī apkārt 06.01.2017. 09.16

    Kolpantam taisnība – latviešu politiķi tā apkakājušies, ka krievi vairs nevienu nebiedē, izņemot galēji politizētos un ne pārāk gudros NA atbalstītājus.

    +1
    -11
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > rinķī apkārt 06.01.2017. 09.26

    Ahā, un kurš tad par viņiem balso?

    Izskatās, visa Saeima mums sastāv no “veciem komunistiem”, izņemot, protams, NA VL daļu, kura sastāv no “veciem osipoviešiem”.

    +1
    -8
    Atbildēt

    0

    kolpants > rinķī apkārt 05.01.2017. 23.30

    “Ikviens, kas balsos par strādnieku partiju faktiski nobalsos par Maskavu!”.

    Я давно знал, что якобы поддерживающие VL на самом деле тайно спонсируются из Москвы, чтобы другие бежали за Согласие голосовать!

    После подобной массовой рекламы даже упертые латыши пойдут голосовать за Согласие, потому как уже притомил бардак в государстве, проходящий под лозунгом “Ну и что, что воруем, зато мы-латыши и за западные ценности (которые, конечно, нам воровать не мешают)”.

    А что касается критики речи президента, то вините переводчиков на русский, которые почему-то “Latvijas tauta” перевели как “латышский народ”. Хотя кто знает, может так и задумано было, чтобы это русские оккупанты не вздумали думать, что их кто-то считает частью народа Латвии, да будь они хоть 200% лояльны.

    НУ а что касается самих кандидатов от VL, им вообще лучше подумать о себе-как это они умудрились так поруководить Ригой, что даже собственный избиратель в 2009 году их прокатил на выборах.

    Или расчет на короткую память избирателя?

    +2
    -8
    Atbildēt

    0

    andrejs > rinķī apkārt 06.01.2017. 13.07

    izskatās, visa Saeima mums sastāv no “veciem komunistiem”

    ———-

    Un to saka cilvis, kas, sakās, pats balsojis par LC :)))))

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    robotron > rinķī apkārt 06.01.2017. 11.51

    dzeris49

    Osipovs nacionālistiem ir ienaidnieks, gluži tāpat, kā SC un arī Vienotība, kopš tā savienojās ekstāzē ar ZRP spitālīgiem saskaņiešiem, neskatoties uz to, ka staļiniskā valsts apvērsuma rīkotāji, Zatlers ar Ušakovu, bija noslaucījuši savus sūdainos daiktus Vienotības kamzoļos. Katru Vienotības mērgli gan ar pilnu atbildību var saukt par kononovieti, jo ir akceptējuši to latviešu grūtnieču dedzinātāju upura statusā, ar visām no tā izejošām sekām.

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    kolpants > rinķī apkārt 06.01.2017. 16.14

    Nevis latviešu politiķi,bet gan vecie komunisti,komjaunieši un citi kremļagas

    То есть бывшие коммунисты Табунс и Вайдере и прочие Элерты вначале вдруг стали хорошими в 1991, а потом вдруг опять стали плохими?

    Чудеса просто.

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    kolpants > rinķī apkārt 06.01.2017. 16.12

    Osipovs nacionālistiem ir ienaidnieks

    Это каким националистам? Дзинтарсу, с которым он фотографировался улыбаясь?

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    ierados > rinķī apkārt 06.01.2017. 10.59

    ” …даже упертые латыши…”

    Nu ti upjorti pridurok

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    Ēriks > rinķī apkārt 06.01.2017. 09.30

    Lielākā daļa jau sastāv ar no veciem komunistiem un viņu izaudzinātiem jaunākiem pašlabuma meklētājiem.Un iefiltrēti viņi,protams,ir visur,ne jau uz reizi tos var atšifrēt.

    +6
    -3
    Atbildēt

    0

    andrejs > rinķī apkārt 05.01.2017. 22.23

    laikam visu blogu neizlasīji:

    Pie blakus galdiņa trīs sievietes malko svītrainu kafiju un ēd krāsainām kārtām veidotu saldējumu un kūkas. Viņu saruna krievu valodā man šķiet melodiski pazīstama. Tā runā mana Oļa pa Skype no Pēterburgas. Šīs sievietes ir ieceļotājas pavisam nesen. Pirms maltītes sastapu vienu no viņām tepat ekopreču veikaliņā. Viņa vēlējās auzu pārslas, “tās kuras ēd latvieši”. Smējāmies abas ar pārdevēju un piedāvājām visas pakas pēc kārtas. Jauka sieviete. Taktiska un smalka. Prieks, ka šādas sievietes atbrauc un pērk auzu pārslas.

    Kādas izskatītos […] politiskās debates šovakar?

    Sarežģītas

    Tajās arī būtu “krievi nāk” tēma. 100%.

    Taču manām kaimiņienēm kafejnīcā lieciet mieru.

    Lai viņas nāk.

    ———————-

    Lai viņas nāk. Mums ar inteliģento :P Mamikinu nepietiek…

    +5
    -2
    Atbildēt

    0

    Ēriks > rinķī apkārt 06.01.2017. 09.20

    Nevis latviešu politiķi,bet gan vecie komunisti,komjaunieši un citi kremļagas.Dabiski,ka viņiem bija uzdevums diskreditēt visu,kas saistīts ar neatkarības atgūšanu.

    +8
    -1
    Atbildēt

    0

fretka 05.01.2017. 15.47

“Piemēram, Emīla Jakrina iecelšana ne tikai Rīgas domes Satiksmes departamenta vadībā, bet arī ļoti ienesīgā valdes locekļa amatā Rīgas satiksmē ir labs paraugs dažu partiju divkosībai attieksmē pret Ušakova vadīto Rīgas domi,” paudis Ķirsis.

——-

Emīls Jakrins ir partijas “Latvijas attīstībai” valdes loceklis.

Partija “Latvijas attīstībai” ir “Vienotības” sadarbības partnere

“Vienotība” un “Latvijas attīstībai” apspriedīs sadarbību pašvaldību vēlēšanās Rīgā

http://www.irlv.lv/2016/9/26/vienotiba-un-latvijas-attistibai-apspriedis-sadarbibu-pasvaldibu-velesanas-riga

Kāpēc Ķirsis nav adresējis šo aicinājumu saviem sadarbības partneriem?

+16
-9
Atbildēt

7

    kolpants > fretka 05.01.2017. 23.35

    Потому что бедный Кирсис настолько не в теме, кто с кем и как дружит, что уже в первом публичном призыве умудрился так облажаться.

    Это будет очень серьезный прокол со стороны Ушакова и Согласия, если они не заметят и не раскрутят такой прокол под лозунгом “вы посмотрите, за кого вам предлагают голосовать-он громко критикует, хотя сам даже не знает, что это партнер его партии”.

    Ну или второй вариант, даже более реальный-прекрасно и он и руководство Единства понимает, что особо некого выставить в фактические конкуренты Ушакову, поэтому выдвинули Кирсиса, в будущем пообещав некие бонусы за то, что побудет публичным клоуном до осени 2017 года.

    +1
    -7
    Atbildēt

    0

    kolpants > fretka 06.01.2017. 16.09

    Не указывайте мне, куда мне идти, и я вам не укажу другое направление. Не нравится, не читайте.

    Я не хочу травмировать вашу психику ошибками. А то опять “надругательство над языком”.

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > fretka 10.01.2017. 16.46

    Kur iet nacistam kolpantam? nahuj, protams :D

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > fretka 10.01.2017. 16.49

    kopnantiņ okupantiņ valsts nodevēj, tu joprojām esi pārāk debils, lai iemācītos latviski, vai pārāk liels nacists un valsts nodevējs, lai runātu valodā, kuru saproti?

    Ja nacista kolpantiņadrauģeļi no cenzūras ķersies klāt šim komentāram, tas tiks atjaunots tik reižu, cik vajadzēs un no tik adresēm, cik vajadzēs. Šajā portālā kremļnacistam kolpantam būs grūta dzīve.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Miervaldis > fretka 10.01.2017. 16.49

    kolpants okupants nacists principā nav spējīgs neko cienīt – arī pats sevi.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > fretka 06.01.2017. 09.42

    kolpants = okupants – bū – šķic prom, ja necieni latviešu valodu !

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    andrejs > fretka 05.01.2017. 16.03

    Tas Jakrins izskatās pēc riktīgas padauzas.

    +9
    -3
    Atbildēt

    0

west 05.01.2017. 19.32

Partijas “Vienotība” Rīgas mēra kandidāts Vilnis Ķirsis

—————–

Kas ir Ķirsis ? Ar ko viņš ir pārāks par visiem pārējiem Latvijas ķiršiem ?

Kāpēc mums jābalso par pavisam nepazīstamu cilvēku ? Kas tiks sistemātiski darīts, lai viņš katrā rīdzinieka mājā būtu savējais jau tagad ? Jeb rezultāts, kā parasti, nevienu neinteresē un nav vajadzīgs ? Galvenais ir process ? Ušakovs Rīgā – uz mūžiem ?

+12
-7
Atbildēt

2

    robotron > west 06.01.2017. 12.02

    Optiskais Tēmeklis

    Iespējams par SC necenšanos pārņemt varu visā valstī.

    Nekāda cīniņa tur nevar būt, jo saimnieks ir taisnīgi sadalījis visas kriminālās sfēras SC un Vienotības starpā. Pēc valsts nozagšanas megafēras, Citadeles atdošanas par sviestmaizi ASV reģistrētam čekas firmu off-shore fondam, sugasbrāļi, SC, gan izteica savu neapmierinātību, ka nebija uzaicināti piedalīties asiņainās dzīrēs, tomēr ātri vien tika apklusināti. Ja notiktu brīnums un abas putļerastu partijas savāktu kopā virs 50% balsu, SC tiktu arī vara valstī.

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    Optiskais Tēmeklis > west 06.01.2017. 09.44

    Ķirša stumšana it kā RD virzienā ir Vienotības tāds pats atbalsts SC kā kādreiz Edgara Jaunupa stumšana – apzināti vāja kandidāta izrādīšana, pretestības Ušakovam tēlošana, patiesībā – cenšanās Ušakovu Rīgas Domē neapdraudēt. Iespējams par SC necenšanos pārņemt varu visā valstī. Aizkamuf-Lētā tirdzniecība.

    +8
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu