Radars pasaulē • IR.lv

Radars pasaulē

7
Teroristu uzbrukumā Stambulas lidostai vairāk nekā 40 cilvēku gāja bojā un pāri par 230 tika ievainoti. Par terorakta organizēšanu aizdomās tiek turēts bijušais Čečenijas iedzīvotājs Ahmeds Čatajevs, kuru meklē Krievijas varas iestādes, bet teroraktu īstenoja Krievijas, Uzbekistānas un Kirgizstānas pilsoņi. Policija par sadarbību ar Daesh aizturējusi Krievijas un Kirgizstānas pilsoņus, bet kopumā aizdomās par saikni ar teroraktu aizturēti 29 cilvēki.

Nedēļas notikumi pasaulē

Bagdādes iepirkšanās rajonā svētdien notikušajā sprādzienā nogalināti vismaz 213 cilvēki, pašnāvnieka sarīkotajā sprādzienā vēl vairāk nekā 200 cilvēku guvuši ievainojumus. Mīnētā automašīna uzsprāga ap pusnakti Karradas rajonā, kur atrodas daudz veikalu un restorānu. Atbildību par šo terora aktu uzņēmies grupējums Daesh.

Jaunā Eiropas sērijas 50 eiro banknote apgrozībā nonāks nākamā gada 4. aprīlī, informē Eiropas Centrālā banka.

Eiropas Savienība oficiāli par sešiem mēnešiem pagarināja ekonomiskās sankcijas pret Krieviju, jo nav progresa Minskas vienošanās izpildē. Sankcijas ilgs līdz 2017. gada 31. janvārim. Tās attiecas uz ekonomikas, finanšu, aizsardzības un naftas nozarēm.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu