Nedēļas nogales ceļojums septembrī: BERLĪNE / ANDRIS NELSONS / MĀKSLAS BIENĀLE • IR.lv

Nedēļas nogales ceļojums septembrī: BERLĪNE / ANDRIS NELSONS / MĀKSLAS BIENĀLE

22
NULL

Žurnāls Ir aicina kopīgi pavadīt nedēļas nogali Berlīnē, klausoties Andra Nelsona diriģēto Berlīnes filharmoniķu koncertu, apmeklējot Berlīnas mākslas bienāli un dodoties apskatīt pilsētu berlīnieša pavadībā.

Kad: 9.09.-11.09.2016

Cena: 489 EUR (šobrīd visas vietas ir rezervētas, bet iespējams pieteikties “gaidītāju sarakstam”)

Cenā iekļauts:

 

  • Lidojums ar AirBaltic turp un atpakaļ. Izlidošana no Rīgas piektdien, 9.septembrī pl.7.40, atgriešanās Rīgā 11.septembrī pl.22.25.
  • Transfērs no lidostas līdz vienīcai,
  • Nakšņosim viesnīcā Mercure Hotel Berlin Mitte divvietīgā vai vienvietīgā numurā. No viesnīcas gan kājām, gan ar sabiedrisko transportu aizsniedzam viss pilsētas centrs, tā tikai, 1,5km attālumā no Berlīnes filharmonijas, 
  • Brokastis viesnīcas restorānā.
  • Koncerta biļete uz Berlīnes Filharmoniķu koncertu, ko 10.septembrī diriģēs Andris Nelsons.
  • Ieejas karte Berlīnes bienālē. No plašās mākslas bienāles programmas mākslinieks Krišs Salmanis būs atlasījis izstādes un mākslas objektus, kas noteikti jāredz.
  • Ekskursija pa pilsētu, ko dosimies apskatīt berlīnieša pavadībā, ļaujot pilsētu ieraudzīt vietējo acīm.

VISAS VIETAS JAU REZERVĒTAS, BET IESPĒJAMS PIETEIKTIES “GAIDĪTĀJU SARAKSTAM”

Brauciena programma
1. diena

8.35 ielidosim Berlīnē un, izmantojot transfēra autobusu, dosimies uz pilsētas centru, pa ceļam izbaudot aptuveni divu stundu garu ekskursiju pa Berlīni. Tad viesnīcā noliksim mantas, atvilksim elpu, katrs pēc saviem ieskatiem ieturēsim pusdienas un tad, Berlīnes latvieša pavadībā, dosimies ekskursijā pa Berlīni ar kājām. Pēc ekskursijas brīvais laiks vakariņām un atpūtai pēc savām vēlmēm un ieskatiem.


2. diena

Otrajā dienā – laiks Bienāles apskatei (būs iespējams izmantot Kriša Salmaņa atlasīto izstāžu un mākslas objektu sarakstu), kā arī brīvais laiks, kurā izbaudīt metropoles šarmu un sniegtās iespējas. 19:00 kopā dosimies uz Berlīnes Filharmoniķu koncertu, ko 10.septembrī diriģēs Andris Nelsons.

3. diena
Laiks apskatīt tās Bienāles daļas, kuras neizdevās paspēt iepriekšējā dienā un brīvais laiks, lai pēcpusdienā, mākslas iedvesmoti, visi kopā dotos mājup (transfērs uz lidostu – pl.19.30 lidmašīna uz Rīgu, pl.22.25 ielidojam Rīgā).

Jautājumu gadījumā lūdzam rakstīt [email protected] vai zvanīt 67 281 588.


Komentāri (22)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu