Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

4

 


ROMĀNS.
FLORIANS ZELLERS. BAUDA. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Populārā franču rakstnieka romāns ir stāsts par jauniem cilvēkiem un viņu mīlestību un arī alegorija par Eiropu. Mūsdienās attiecības, kas valda starp cilvēkiem, ir tādas pašas kā starp valstīm, apgalvo rakstnieks. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 9,61 €.

KINO. INGA PĒRKONE. LATVIJAS PIRMĀS FILMAS. IZDEVNIECĪBA MANSARDS.Bagātīgi ilustrētais izdevumu latviešu un angļu valodā atklāj maz pētītu Latvijas kinovēstures posmu. No piecām filmām, kas aprakstītas, neviena nav saglabājusies, taču skrupulozi apkopotā informācija dod gandrīz pilnīgu priekšstatu par to, kādas tās bijušas. Apgāda cena 19,92 €.

DZEJA. EDUARDS AIVARS. PARĀDĪBAS. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Dzejnieka devītais krājums, kurā apkopoti pēdējo piecu gadu laikā tapušie dzejoļi. «Lasītāju apņem gan īsta brieduma skaidrība, gan joprojām jauneklīgā spēja ļauties brīnumiem, gan rimta dzīves nenovēršamā traģisma apjausma,» krājumu raksturo redaktors Jānis Elsbergs. Apgāda cena 4 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu