Deputāti izlemj • IR.lv

Deputāti izlemj

9
NULL
Juka Rislaki

Komentāri (9)

dzeris49 21.11.2016. 15.37

“Deputāti izlemj” – labs sarkasms, mūsu Saeimas zombiji paši vispār neko nelemj, spiež podziņas pēc pavēles un tur muti, kad tiem liek turēt muti.

Par to tiem atļauts noteikt sev algas un piemaksas, un lemt divlitreņu liktenio un vēl tikpat “svarīgas” lietas.

Latvijā jau sen ir tikai parodija uz demokrātiju un parodija uz parlamentu, Latvijas parlaments nekādu tautu nepārstāv, tas pārstāv tikai tās interešu grupas, kas nopirkušas tādu vai citu partiju un balsojumu, un tādas mums ir pilnīgi visas partijas.

Ja nejauši gadītos kāda cita – to pārējās lielā vienprātībā noknābātu un iznīcinātu.

+7
0
Atbildēt

2

    Miervaldis > dzeris49 21.11.2016. 19.55

    Kādu alternatīvu ieteiksiet? Simts deputāti vienpatņi neder, tādu kārtību Latvijā jau izmēģināja un rezultāts bija labi zināmie 1934. gada notikumi.

    Un vai tad kādu ar automātu pie muguras dzen stāties partijā, kurā viņš stāties nevēlas? Ja iestājies, tad laikam piekrīti. Ja nepiekrīti, vari nestāties. Par paša izvēli pats arī atbildēsi.

    +1
    -4
    Atbildēt

    0

    atrium > dzeris49 22.11.2016. 00.26

    Miervaldis

    Simts deputāti vienpatņi neder, tādu kārtību Latvijā jau izmēģināja un rezultāts bija labi zināmie 1934. gada notikumi.

    Un ko dod parķiju saraksti, kad tagad čekas nopirkto un sakompromitēto izdzimteņu, nolādēto mauku bērnu, Saeimā ir vairāk, kā bija 34. gada maijā? Šobrīd valsts glābšanas pasākumi ir ne mazāk aktuāli, kā 1934. gadā, tikai šoreiz nekādas žēlastības, kas izrādījās milzīga Ulmaņa kļūda.

    0
    -3
    Atbildēt

    0

marisavotins 22.11.2016. 12.44

māris avotiņš

man savulaik bija vismaz cerība-vadzis beidzot lūzīs,tauta būs vienota un rīcībspējīga(skat.Baltijas Ceļš, vizualizēts sauklis ,,Vienoti Latvijai,,-ielikti auto logos u.t.t.).

Tad,itkā pretēji loģikai,no politskatuves klusi aizslīd godprātīgie politiķi,atraisot rokas zagļiem un reāliem bandītiem. T.s. sociālā formācija iegūst nebijušu kapitālisma un postkomunistu-čekistu,korumpētības miksējumu.

Tiek darīts daudz,lai lv izveidotos nerīcībspējīga,pat indeferenta,cilvēku massa. Sasietas rokas nedaudzajām neformālajām organizācijām un aktīviem individuāliem ,,taisnības meklētājiem.

Uz ko jūs,cienītie primāti-siltasiņu zīdītājsugas pārstāvji, vēl cerat? Kāds eņģelis no debesīm…jeb alkatīgie sakaunēsies…

+1
0
Atbildēt

0

jurisml_inbox_lv 21.11.2016. 21.00

vai lembem tāda ir?

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu