Ceturtdien Kalnciema kvartālā muzicēs grupa "Laika suns" • IR.lv

Ceturtdien Kalnciema kvartālā muzicēs grupa “Laika suns”

27
Grupa "Laika Suns". Publicitātes attēls

Uzstāsies arī divas jaunas grupas – „The Citizens” un „Be Reet”

Ceturtdien, 6. augustā brīvdabas koncertā Kalnciema kvartālā uzstāsies grupa “Laika Suns” ar jauno albumu „Gaismas lādiņš”. Savukārt vakara pirmajā daļā spēlēs divas jaunas grupas – sintroka grupa „The Citizens” un progresīvā indie apvienība „Be Reet”. Koncerta sākums plkst. 19.

“Laika Suns”  apvieno profesionālus mūziķus ar pamatīgu pieredzi dažādos muzikālos projektos. Šovasar iznācis grupas pilnmetrāžas albums “Gaismas lādiņš”! 

Savukārt grupa “The Citizens” pārstāv mazpazīstamo mūzikas žanru – sintroku. Šā gada rudenī gaidāms grupas debijas albums ar nosaukumu “Concrete Dreams”.

“Be Reet” ir progresīvā indie roka grupa no Rīgas, kuru izveidoja Roberts Bergs, Kristiāns Laizāns, Aigars Reiters un Kārlis Lazdovskis 2013.gadā. Kopš tā laika grupa aktīvi sacer un ieraksta dziesmas un koncertē gan Latvijā, gan ārpus tās. 2014.gada septembrī pievienojās basģitāriste Laura Kristīne Lāce. Šobrīd ir iespēja noklausīties 4 singlus – “Shy”, “Adventure Land”, “Memphis” un “Bullet”. Grupa rudenī plāno arī laist klajā savu pirmo albumu.

Ieeja pasākumā bez maksas. 

Darbosies dažādas brīvdabas kafejnīcas. 

Vairāk informācijas www.kalnciemaiela.lv

 

Komentāri (27)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu