Latvijā sākas Gastronomijas festivāls • IR.lv

Latvijā sākas Gastronomijas festivāls

27
Foto - Evija Trifanova, LETA

Speciāli piedāvājumi 60 Latvijas restorānos, kafejnīcās, bāros, konditorejās, beķerejās un picērijās

Trešdien, 26.augustā sāksies ikgadējais Gastronomijas festivāls, kas vairāk nekā desmit dienu garumā ar jauniem ēdieniem un speciāliem piedāvājumiem norisināsies teju 60 Latvijas restorānos, kafejnīcās, bāros, konditorejās, beķerejās un picērijās. Gastronomijas festivāls ilgs līdz 6.septembrim, un tā laikā ikvienam par īpašām cenām būs iespēja nogaršot jaunus ēdienus un sajust unikālu garšu salikumus. 

Viesus ar maltīti priecēs Rīgas, Liepājas, Siguldas, Mālpils, Dikļu, Mārupes, Ventspils, Jūrmalsa, Pūres, Skrundas, Rēzeknes, Cēsu, Tukuma, Daugavpils, Jelgavas, Pilsrundāles, Skrīveru, Piņķu un Jaunpils kafejnīcas un restorāni. Tāpat šogad festivālā piedalīsies Latvijas muižas un pilis – Skrundas muiža, Mālpils muiža, Jaunmoku pils, Jaunpils pils, Rundāles pils un Dikļu pils. “Festivāla dalībnieki ir ieguldījuši lielu darbu, lai sagatavotu jaunas ēdienkartes. Turklāt lielākā daļa piedāvās ēdienus no pašmāju sezonālajiem produktiem, tādējādi atbalstot gan vietējos ražotājus, gan piedāvājot maltīti no dabīgiem produktiem,” stāsta Gastronomijas festivāla projekta vadītājs Māris Briedis. 

Ar Gastronomijas festivālu tiek ievadīta pārtikas izstāde “Riga Food”, kas norisināsies no 2.septembra līdz 7.septembrim Ķīpsalā. 

Vairāk informācijas mājas lapā

Komentāri (27)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu