Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

5
Mēs esam tavi draugi
Kristīne Simsone

 


Mēs esam tavi draugi / We Are Your Friends. 
Ja spējat bijušo tīņu zvaigzni Zaku Efronu uztvert kā nopietnu aktieri, filma varētu būt apsvēršanas cienīga. Pēc 2008.gada elektroniskās mūzikas hita (grupu Justice un Simian Mobile Disco izpildījumā) nokrustītā filma sola no mūsu realitātes maķenīt atrautu pieaugšanas stāstu, kurā saujiņa jauniešu mēģina tapt pamanīti Losandželosas šovbiznesa džungļos. Neesmu redzējusi. Kino no 28.augusta.

o Hitman: Aģents 47 / Hitman: Agent 47. Pabriesmīgs spraiga sižeta trilleris, kas liek jautāt: vai tiešām šā gabala veidotāji publiku uzskata par pilnīgiem idiotiem? Elementāra, pavirša stāstniecība par ģenētiski «uzlabotiem» pārcilvēkiem – nogalināšanas mašīnām – un cīniņu pret teroristu organizāciju mijas ar pārspīlējumos slīgstošām action ainām un katrā sižeta pagriezienā izmanto arvien nodeldētākas klišejas. Vāji. Kino no 28.augusta.

ooo Ierašanās / The Visit: An Alien Encounter. Kā būtu, ja būtu? Tā jautā dāņu režisors Maikls Madsens savā dokumentālajā filmā par cilvēces iespējamo tikšanos ar attīstītām dzīvības formām no citas planētas. Filozofiski apcerīgs darbs, kas rotaļājas ar skatītāja uztveri un noris kaut kur starp īstenību un fantāzijas pasauli. Konceptuāli inovatīvs un intriģējošs dokumentālās stāstniecības paraugs, taču ne tik pārliecinošs, lai liktu redzētajam noticēt. Starptautiskā pirmizrāde kinoteātrī Splendid Palace 2.septembrī plkst. 20.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu