Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

3

 


PUSAUDŽIEM.
MARITANA DIMSONE. ROZĀ KVARCA BRĀLĪBA. ZELTA MASKA. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. Brālības piedzīvojumi turpinās – bērni dodas nezināmajā, jo mīklainos apstākļos bojā gājis Zemzemes slepenpolicijas priekšnieks un kāds knauķis niekojas ar melno maģiju. Rozā kvarca brālības pirmā grāmata izdota 2013.gadā un tika nominēta Latvijas Literatūras gada balvai. Apgāda cena 8,22 €.

CEĻVEDIS. PASTAIGAS PA NEPARASTO RĪGU. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Žurnāliste Una Griškeviča, fotogrāfi Kaspars Gards un Mārtiņš Otto iepazīstina ar interesantiem galvaspilsētas objektiem. Izrādās, Kongresu namā bijis «Vosa gaitenis», operā mīt spoks, Nacionālā teātra balkona garderobē pakaramie ir kopš 1902.gada, Rīgas Doma kristāmtrauks ir vecāks par baznīcas ēku. Apgāda cena 17,76 €.

ROMĀNS. FRANSUĀ LELORS. HEKTORS SĀK JAUNU DZĪVI. IZDEVĒJS JĀŅA ROZES APGĀDS. Asprātīgajam intelektuālim psihoterapeitam Hektoram apnikusi darba dzīve, un viņš sāk «terapiju franču gaumē» – ar draugu dodas uz izsmalcinātiem restorāniem, lai risinatu sarunas par dzīvi. Arī sievai dzīvē ir pārmaiņas, un Hektoram nākas domāt, kā cilvēks var justies īsteni laimīgs. Apgāda cena 11,65 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu