Prasa atļauju administratīvi sodīt deputātu Seržantu • IR.lv

Prasa atļauju administratīvi sodīt deputātu Seržantu

28
Saeimas deputāts Kārlis Seržants. Foto: Ieva Čīka, LETA

Policija: Seržanta auto izraisījis ceļu satiksmes negadījumu

Valsts policija lūdz Saeimas atļauju sodīt deputātu Kārli Seržantu (ZZS) par ceļu satiksmes negadījumu, ziņo LETA.

Valsts policija iesniegumā Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijai norāda, ka ceļu satiksmes negadījums noticis 27.maijā, tirdzniecības centra “Mols” stāvvietā.

Iesniegumā norādīts, ka Seržanta vadītais transportlīdzeklis nedeva ceļu citai automašīnai, kas tuvojās no labās puses, kā rezultātā notika avārija.

Saskaņā ar Administratīvo pārkāpumu kodeksu par ceļa nedošanu gājējiem vai transportlīdzekļu vadītājiem, kuriem ir priekšroka, autovadītājiem var piemērot sodu no piecpadsmit līdz septiņdesmit eiro.

Seržants administratīvo pārkāpumu protokolā norādīja, ka nepiekrīt, ka viņš būtu izraisījis šo negadījumu.

Saeimas Ētikas komisija par šo jautājumu lems otrdien, sacīja komisijas vadītājs Vitālijs Orlovs (S). Iepriekšējā parlamenta sasaukumā Seržants pats darbojās Ētikas komisijā.

 

Komentāri (28)

Mārtiņš 07.07.2015. 13.32

Seržantam vienalga, vajag iedot bietē, un vēl pāris dučiem deputātu

0
0
Atbildēt

0

haralds 06.07.2015. 15.48

Seargent Pepper’s lonely heart club band! ceļu satiksmes negadījumu parasti izraisa ne auto pats, bet vadītājs. kā ar to 1 taisnību visiem? Saeimas Ētikas komisijas vadītājs Vitālijs Orlovs īstais lēmējs par ētiku, estētiku un par dzimumdzīves psihohigiēnu! da tas sovaks taks čisto pa latviski viražopivatsja nemāk! šaubu gadījumā skatiet Youtūbē “Vitālijs Orlovs — veiksmīgs politiķis, 9. Saeimas deputāts un mediķis” UN / VAI “ARTUSA KAMERA SAEIMAS ISTA SEJA”! 19:00 “noklausot audio ierakstu, pēc stundām jus paņemat vardu un runajat … pēc stundas, kad bija uzsakta komisija, jus paņemāt vardu un runajat, bet šeit iesniegumā jus rakstiet (analфāvit, stāstījuma izteiksmi no pavēles izteiksmes neatskir!), ka Ringolds Balodis man (āmur, ne Tev nedeva, Kaimiņš par sevi raksta, viņam nedeva, tiešo runu no netiešās kā atdali, ja!) nedeva vardu, sēde notika divas ar pusu stundas …”!

+1
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu