Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

4

 


LITERATŪRVĒSTURE.
ARNOLDS AUZIŅŠ. ARĪ RAKSTNIEKS IR CILVĒKS. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. Arnolds Auziņš izdevis jau septiņus krājumus ar anekdotēm par latviešu rakstniekiem. Astotajā grāmatā ir gan jaunas anekdotes, gan izlase no iepriekšējiem krājumiem, izkārtojot rakstnieku piedzīvojumus hronoloģiski. Apgāda cena 5,75 €.

ROMĀNS. MĒS BIJĀM MEĻI. IZDEVNIECĪBA BAIBABOOKS. Ģimenes sāga, skatīta ar Sinklēru ģimenes atvases – pusaugu meitenes – acīm. Šķiet, bagātība iespēj visu, taču… vai tas ir tik vienkārši? Aizraujošs, skumjš un pat nedaudz mistisks stāsts par četriem jauniešiem, kuru draudzība kļūst postoša. Apgāda cena 10,60 €.

MĀKSLA. FRANČESKO BONAMI. ES ARĪ TĀ MĀCĒTU. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Kurators un mākslas kritiķis Frančesko Bonami 33 nodaļās piedāvā savu 20.gadsimta mākslas izlasi, kura veidota drosmīgi un nesaudzīgi. Viņš neslēpj ne sajūsmu, ne nepatiku. Dzēlīgie nodaļu nosaukumi ļauj nojaust gan mākslinieku, gan Bonami spriedumu par viņu. Apgāda cena 6 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu