Rokfestivālā “Saldus saule” īpašais projekts „Rudens vēju muzikants” • IR.lv

Rokfestivālā “Saldus saule” īpašais projekts „Rudens vēju muzikants”

34
NULL

1.augustā no pulksten 16 Saldus Kalnsētas parkā uz lielās skatuves kāps Latvijā pazīstami un iemīļoti mākslinieki, lai uzstātos senākajā Latvijā notiekošā rokfestivālā „Saldus saule”.

Šā gada īpašais projekts ir „Rudens vēju muzikants”, kurā Felikss Ķiģelis sapulcinājis Latvijā pazīstamus mūziķus, kuri atskaņos Ērika Ķiģeļa dziesmas.

Projekts „Rudens vēju muzikants” tika īpaši gatavots tēva jubilejas pasākumam, kas 9.maijā notika Rīgā, mūzikas namā „Daile”.

Festivāla vakara programmā šogad uzstāsies „The Sound Poets”, „Pērkons”, „Dzelzs vilks”, Fēlikss Ķiģelis un projekts „Rudens vēju muzikants”, „Opus pro”, Ivo Fomins, Linga, Anete, „Pienvedēja piedzīvojumi”, „Laika suns”, Ryga, „Rusted Wheel”.

Jau no plkst 11 visas dienas garumā pļavā aiz Cieceres upītes notiks sportiskas un mākslinieciskas atrakcijas, gadatirgus un izklaide visai ģimenei, plkst. 12 uz festivāla lielās skatuves ar Druvas saldējuma atbalstu organizētā bezmaksas bērnu koncertā priekšnesumus sniegs Saldus un Brocēnu novada jaunie talanti.

Apmeklētājiem no tālākām vietām festivāla organizētāji piedāvā apmesties telšu pilsētiņā. Telšu pilsētiņa būs atvērta no piektdienas, 31.jūlija, plkst. 19 līdz svētdienas, 2.augusta, rītam plkst 12. Ar festivāla biļeti nakšņošana telšu pilsētiņā bez papildus maksas.

Biļetes uz festivālu pieejamas visās „Biļešu servisa” kasēs, biļetes cena iepriekšpārdošanā 10 eiro.

 

Komentāri (34)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu