Valsts prezidents apsveic Mātes dienā • IR.lv

Valsts prezidents apsveic Mātes dienā

34
Ābeļzieds. Foto: Lita Krone, LETA

Prezidents aicina rast laiku pateikties savai vistuvākajai un vienīgajai

“Mātes dienu svinam dabas atmodas laikā, kad raisās pumpuri un saule ir tuvu savam augstākajam punktam debesīs. Pati daba uzgavilē mātei – vistuvākajam cilvēkam, kas ikvienam no mums šajā pasaulē vien var būt,” teikts Valsts prezidenta Andra Bērziņa apsveikumā Mātes dienā.

Latvijā un Igaunijā mātes diena tiek svinēta otrajā maija svētdienā – šogad tas ir 10.majs, bet, piemēram, Lietuvā – pirmajā maija svētdienā. 

Prezidents savā apsveikumā norāda: “Nekad nepagurstošā mātes mīlestība, rūpes, padoms un atbalsts ir vērtīgākās dāvanas, ko cilvēkbērns šai dzīvē var saņemt. Tās nevar nopirkt vai iznomāt, tās nevar izmērīt, bet tās var sajust un saglabāt sevī visa mūža garumā.”

Bērziņš novēl, lai Mātes dienā “rodam laiku pateikties savai vistuvākajai un vienīgajai, lai savas labās domas vienmēr sūtām mātei, māmiņai, māmulītei. Arī tad, ja viņas vairs līdzās nav. Paldies, Jums visām – labās un mīļās!”

 

Komentāri (34)

mūsu alus 09.05.2015. 15.42

Tas ir labi. Vēl labāk, ja prezidenta apsveikums būtu pārpublicēts pilnībā, nevis fragmetāri atreferēts. Zūd pašas ziņas esība.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu