Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

4

 


ESEJAS.
HARUKI MURAKAMI. PAR KO ES RUNĀJU, RUNĀDAMS PAR SKRIEŠANU. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Pasaulslavenā japāņu rakstnieka esejas daudz pastāsta par viņu – kā radās iecere uzrakstīt pirmo romānu, attiecībām ar draugiem, pasauli, literatūru, mūziku un, protams, skriešanu. Skriešanu, kas ir izaicinājums un mierinājums vienlaikus. Apgāda cena 8,55 €.

TEKSTILDIZAINS. LINEN LAIMA LATVIA. IZDEVĒJS STUDIJA NATURALS. Krāšņi ilustrētā grāmata stāsta par linu tekstilu un mākslinieci Laimu Kauguri, kura 1995.gadā nodibināja Studija Naturals. Tajā ar rokām tiek darinātas augstākās kvalitātes lina tekstilijas, ko izmanto gan interjerā, gan apģērbā. Grāmata nopērkama Jāņa Rozes grāmatnīcās, izstāžu zālē Arsenāls un Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā, arī Studijā Naturals.

PIEREDZES STĀSTI. KĀ GŪT PANĀKUMUS LATVIJĀ. IZDEVNIECĪBA WHITEBOOK. Divdesmit profesionāļu veiksmes stāsti. Grāmatas varoņi atklāti dalās ar savu pieredzi un atziņām, kā sasniegt virsotnes, strādājot Latvijā. Grāmata būs interesanta skolēniem, kas domā par karjeras iespējām. Grāmatas autors Kārlis Sīmanis. Apgāda cena 8 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu