Trešdien uz Spīķeru brīvdabas skatuves muzicēs ansamblis "Manta" • IR.lv

Trešdien uz Spīķeru brīvdabas skatuves muzicēs ansamblis “Manta”

30
Grupa "Manta". Publicitātes foto

“Manta” saņēmusi Mūzikas ierakstu gada balvu par labāko 2014. gada alternatīvās mūzikas albumu

Trešdien, 27.maijā plkst.19 Spīķeru kvartālā uzstāsies ansamblis “bez žanra rāmjiem” – „Manta”. Koncerts norisināsies Spīķeru laukumā, Maskavas ielā 10. 

Ieeja bez maksas. 

„Mantas” dziesmu stils ir raibs – no sintpopa līdz balādēm. 2014.gada augustā ansamblis izdeva savu debijas albumu, kura vienpadsmit dziesmas uz diviem lenšu magnetofoniem ierakstītas Ingus Baušķenieka studijā “Bicycle Systems”. Albums saņēma Mūzikas ierakstu gada balvu „Zelta Mikrofons” kā labākais 2014. gada alternatīvās mūzikas albums, kā arī balvu no portāla “alternative.lv” un maijā tiks izdots vinila formātā. Savukārt šāgada martā iznāca ansambļa un filozofu kopīgi radīts albums – „Buržuāziskās filosofijas marasms četrām balsīm ar ansambli” ar runām un dziesmām pēc B.E.Bihovskija brošūras motīviem. 

Šosezon Spīķeros notiks dažādu mūzikas žanru koncerti (kopumā 18 koncerti) – džezs, fanks, blūzs, populārā mūzika, indie, soul, roks ar mērķi piedāvāt kvalitatīvu un daudzveidīgu dzīvo mūziku. Katrs koncerts tiks papildināts ar dīdžeju setu, kas veidots sadarbībā ar Rīgas DJ skolu. Jūnijā uz Spīķeru brīvdabas skatuves kāps Denisa Paškeviča un Arkadija Gotesman projekts – “Meeting in Riga” – 3.jūnjā, unikālā un neparastā jaunā māksliniece MNTHA – 10.jūnijā, etno – džeza apvienība „Baraka” – 17.jūnijā. 

Savukārt šopiektdien, 29.maijā, Spīķeri aicina apmeklēt Gruzijas neatkarības dienai veltītās svinības, kopīgi iepazīstot Gruzijas vēsturi, tradīcijas, kultūru un tradicionālos ēdienus. Bet svētdien, 31.maijā, ģimenes aicinātas uz bērnu dienas svētkiem, kuros kvartāls pārvērtīsies par aizraujošu piedzīvojumu kopumu, kas apvienos četrus aktivitāšu blokus: interesantu skatuves programmu, radošās darbnīcas, sportiskas aktivitātes un jauku bērnu lietu tirdziņu. Ieeja visos pasākumos bez maksas. 

Vairāk informācijas www.spikeri.lv

Komentāri (30)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu