Grūti atpazīt • IR.lv

Grūti atpazīt

11
Nav izslēgta iespēja, ka Latvijā ir cilvēki, arī valsts pārvaldes struktūrās, kuri sadarbojas ar Krievijas specdienestiem, intervijā aģentūrai LETA atzina aizsardzības ministra padomnieks, bijušais Satversmes aizsardzības biroja (SAB) direktors Jānis Kažociņš.
Māris Bišofs

Komentāri (11)

vvilums 26.05.2015. 16.31

400 000 referendumā nobalsoja pret šo valsti 90-gadu sākumā. Nedomāju, ka šodien viņi mainīja savu ideoloģisko nostāju. Pat lojāli PSRS-am šis kontingents resursiem bagātāko valsti “nolaida uz grunti”, bet ja viņiem Latvijas valstiskais formāts ir ,maigi sakot, nevēlams, tad jau…….

Atkal Latvijas patriotiem tagad jābūt saliedētiem un gudriem, bet šis “negatīvais balanss rašisma mērcē” ir jāuztver nopietni.

+3
0
Atbildēt

0

Bet 26.05.2015. 13.52

Jā, valsts nodevēji ir veiksmīgi iefiltrēti visās nozarēs. Nu gluži tāpat kā

Ukrainā! Interesanti, kura ir tā spalvainā roka, kas šos visus virza valsts aparāta galvgaļos, lai tauta būtu neapmierināta, jo tieši tie nodevēji ir tie, kas liek sprunguļus riteņos, lai Latvijas valsts neattīstītos. Piemēram, tā pati elektrība scena ar abām obligātajām komponentēm, kas nav citās valstīs!

Tāpat tās banku gremdēšanas un Liepājas metalurga nogremdēšana. Vai tikai muļķība vai tīša nodevība, lai valstij būtu sliktāk.

+3
0
Atbildēt

0

v_rostins 28.05.2015. 13.44

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu