Piektdien LU Lielajā aulā "Pavasara nakts koncerts" • IR.lv

Piektdien LU Lielajā aulā “Pavasara nakts koncerts”

30
Koncertā piedalīsies arī grupa "Dagamba" Foto Līga Krone, LETA

Uzstāsies koris “Juventus”, grupa “Dagamba” un DJ “Rudd” 

Latvijas Universitātes (LU) Lielajā aulā piektdien, 22.maijā plkst.21 “Pavasara nakts koncertu” sniegs LU jauktais koris “Juventus”, grupa “Dagamba” un DJ “Rudd”, raksta aģentūra LETA. Koncertā tiks atskaņoti Emīla Dārziņa, Ērika Ešenvalda, Jura Karlsona, Artura Maskata, Pētera Vaska, Karla Orfa, Sergeja Prokofjeva, Kamila Sensāna, Ērika Vitakra un citu komponistu skaņdarbi. 

 “Juventus” mākslinieciskais vadītājs Valdis Tomsons atklāj, ka pavasara naktis viņam ir liriskas romantikas, trakulīgas aizraušanās un kaislīgas smeldzes piesātināts laiks. “Izzūdot dienas kairinājumiem, sāc ieklausīties sevī, sajust krāsas, smaržas un skaņas, kas piepilda tumsu tev apkārt. Šādu vēstījumu gan muzikāli, gan emocionāli vēlamies sniegt klausītājiem,” izsakās Tomsons. 

Koncerta biļetes nopērkamas  www.bilesuparadize.lv , kā arī klātienē pirms koncerta.

LU jauktais koris “Juventus” ir Latvijas senākais studentu koris, kas jau 94 gadus priecē klausītājus ar kvalitatīvu un skanīgu mūziku. Kora mākslinieciskais vadītājs ir Valdis Tomsons, diriģents Mikus Abaroniņš, vokālie pedagogi Inese Romancāne un Raimonds Počs. Grupa “Dagamba” savā spēlē apvieno Austrumu un Rietumu mūzikas tradīcijas un rada pavisam jaunu, ārkārtīgi aizraujošu un spēcīgu skanējumu. DJ “Rudd” jeb Rūdolfs Budze ir dīdžejs un producents. Ar dīdžejsetiem viņš uzstājies visos nozīmīgākajos Latvijas klubos un festivālos, kā arī Lietuvā, Igaunijā, Krievijā, Polijā, Austrijā, Nīderlandē un ASV. Viņš ir producents tādiem mūziķiem kā Dons, “Astro’n’out”, “Latvian Voices” u.c.

Vairāk informācijas kora “Juventus” mājas lapā

Komentāri (30)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu