Aminata iekļūst Eirovīzijas finālā • IR.lv

Aminata iekļūst Eirovīzijas finālā

10
Aminata Savadogo uz Eirovīzijas skatuves. Foto: EPA/LETA

Kopā ar Aminatu otrajā pusfinālā veiksme smaidīja Lietuvas dziedātājiem

Aminata Savadogo ceturtdienas vakarā Vīnē bija to desmit valstu dalībnieku pulkā, kuri sestdien uzstāsies Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā.

Otrajā pusfinālā ceturtdienas vakarā kopā uzstājās 17 valstis, no kurām skatītājiem bija jāizvēlas 10 finālistes.

Bez Latvijas dziedātājas Aminatas finālā iekļuva Lietuvas pārstāvji, Polija, Slovēnija, Zviedrija, Norvēģija, Melnkalne, Kipra, Azerbaidžāna un Izraēla.

Eirovīzijas dziesmu konkursa fināls notiks sestdien, kad 1.pusfināla 10 valstīm, kuru vidū ir arī igauņu duets, pievienosies šāvakara izredzētie, kā arī tā sauktais lielais piecnieks plus Austrālija.

Komentāri (10)

traductrice 22.05.2015. 11.39

1. pusfinālu neredzēju, bet šis man izskatījās pat ļoti baudāms visā kopumā. Ja neskaita Aminatu, kuras dziesma man tiešām lika sajust skudriņas un kas bija galvas tiesu pārāka vokāla un muzikālā baudījuma ziņā, sev par lielu jo lielu pārsteigumu es konstatēju, ka nespēju atmest 7 sliktākās. Pavisam kritiski vērtējot, savācu 5 “atkritējus”, no kuriem 2 – Melnkalne un Azerbaidžāna, tomēr tika iekšā.

Zviedri paņēma šoreiz ar savu skatuvisko tehnisko risinājumu. Dziesma neslikta, bet izpildījumā sekundāra. Labākā dziesma bija Aminatai, un es pat cenšos distancēties, ka tā ir Latvijas pārstāve, viņas dziesma ir ļoti ļoti spēcīga.

Aminata, turies!

+3
0
Atbildēt

1

    Bet > traductrice 22.05.2015. 12.27

    Man vēl patika Slovēnijas dziesma ar interesantu izpildījumu.

    Zviedriem bija laba dziesma ne tikai efektu dēļ, manuprāt.

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

DD1 22.05.2015. 09.43

Aminatas dziesma ir tik moderna, balss tik spēcīga, ka nebrīnīšos, ja tā iekļūs top 5 sarakstā. Es atdotu 1.vietu itāļu trio, 2.vietu austrālietim, bet 3.- Aminatai.

+3
0
Atbildēt

0

ēpasts 22.05.2015. 00.25

Malacis!

+4
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu