Briti uzgavilē jaunai Lielbritānijas troņmantiniecei • IR.lv

Briti uzgavilē jaunai Lielbritānijas troņmantiniecei

28
Princis Viljams ar dēlu Džordžu ierodas slimnīcā pie Keitas un jaundzimušās meitiņas. Foto: EPA/LETA

Piedzimusi prinča Viljama un Keitas meita

Lielbritānijas prinča Viljama sieva Keita sestdien dzemdējusi meitenīti, kas kļūs par ceturto pretendentu rindā uz Apvienotās Karalistes troni, teikts Kensingtonas pils izplatītajā paziņojumā.

“Viņas Karaliskā Augstība Kembridžas hercogiene plkst.8.34 (plkst.11.34 pēc Latvijas laika) ir veiksmīgi dzemdējusi meitu,” teikts paziņojumā.

Jaundzimusī troņmantniece sver 3,7 kilogramus, un gan bērna, gan mātes veselības stāvoklis ir labs, vēsta LETA/AFP.

Keita sestdien sešos no rīta vīra pavadībā ieradās Svētās Mērijas slimnīcā Londonas rietumos, kur pirms diviem gadiem viņa dzemdēja savu pirmo bērnu – princi Džordžu Aleksandru Luiju. Princis Viljams piedalījās otrā bērna dzemdībās.

Princis Viljams uz slimnīcu sestdien atveda arī savu dēlu Džordžu, lai viņš iepazītos ar māsiņu. Pagaidām netiek ziņots par jaundzimušās vārdu. Taču Londonas bukmeikeri jau ziņo, ka populārākie vārdi ir Alise un Šarlote.

Viljama un Keitas otrais bērns ieņems ceturto vietu pēc kārtas uz Apvienotās Karalistes troni. Patlaban pirmais pretendents uz Apvienotās Karalistes troni ir princis Čārlzs, jaundzimušās vectēvs, kuram seko viņas tēvs princis Viljams un viņas brālis – 2013.gadā dzimušais princis Džordžs.

 

Komentāri (28)

Viedoklis_lv 02.05.2015. 20.33

Verga dvēseles.

+2
-7
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu