"MTG TV Latvia" piedāvā jaunu video portālu krievu valodā "Posmotri.lv" • IR.lv

“MTG TV Latvia” piedāvā jaunu video portālu krievu valodā “Posmotri.lv”

22
MTG vadītāja Baiba Zūzena piedalās 3.starptautiskajā "Baltijas Zīmolu konferencē 2015", kuras tēma ir "Digitālā revolūcija. Kā zīmoli uzvar vai cīnās". Foto: Evija Trifanova, LETA

Portāls maijā piedāvās interneta tiešraidē sekot līdzi pasaules hokeja čempionāta spēlēm

“MTG TV Latvia”, turpinot attīstīt digitālos projektus, no trešdienas, 22.aprīļa, piedāvā jaunu video portālu krievu valodā “Posmotri.lv”, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Tajā apkopota filmu, seriālu un raidījumu kolekcija krievu valodā, kuru interneta lietotāji varēs skatīties bez maksas. Hokeja līdzjutēji visas TV5 tiešraidē translētās Pasaules hokeja čempionāta spēles ar komentāru krievu valodā varēs vērot “Posmotri.lv”.

Kā skaidro uzņēmumā, visā pasaulē ir novērojama tendence – televīzijas kanāli pakāpeniski ieņem savu nišu internetā. Latvijā video portāls, kas piedāvā skatīt televīzijas saturu, ir “MTG TV Latvia” grupai piederošais “TVPlay”. Februārī “TVPlay” saturs esot pievērsis vairāk nekā 170 000 unikālo lietotāju uzmanību, no kuriem katrs video satura vērošanā pavadījis vidēji četras stundas mēnesī.

“TVPlay” saturs pārsvarā ir latviešu valodā, tāpēc tika pieņemts lēmums izveidot analogu produktu krievu valodā runājošiem interneta lietotājiem.

“Posmotri.lv” ir portāls, kas sniedz iespēju lietotājiem skatīties Latvijā krievu valodā raidošo televīzijas kanālu TV5 un 3+ saturu, kā arī raidījumus un seriālus krievu valodā, kurus demonstrē citi “MTG TV Latvia” grupas kanāli.

“MTG TV Latvia” digitālā mārketinga un satura vadītāja Sniedzīte Vilmane norāda, ka video portāla izveidošana krievu valodā ir loģisks solis “MTG TV Latvia” grupas robežu paplašināšanā internetā. “Posmotri.lv” maijā piedāvās interneta tiešraidē sekot līdzi pasaules hokeja čempionāta spēlēm ar komentāru krievu valodā.

MTG Latvijā darbojas kopš 1998.gada un pārstāv televīzijas kanālus TV3, LNT, TV5, 3+, TV6 un “Kanālu 2”, radio “Star FM”, video portālu “TVPlay” un interneta portālu “skaties.lv”.

Zviedrijas koncerns MTG 2013.gadā strādāja ar 14,129 miljardu kronu (1,55 miljardu eiro) apgrozījumu, liecina uzņēmuma darbības pārskats.

 

Komentāri (22)

Māris Ulnicāns 22.04.2015. 15.57

“Latvijā video portāls, kas piedāvā skatīt televīzijas saturu, ir “MTG TV Latvia” grupai piederošais “TVPlay””

No teksta izriet, ka TVPlay ir vienīgais Latvijā. Varbūt objektivitātes labad der pieminēt, ka ir arī ltv.lv, rigatv24.lv?

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu