Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

4

 


ROMĀNS.
ILZE JANSONE. VIENĪGAIS. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. Romāns par steidzīgo un viszinīgo laikmetu – mīlestības neesamību, mēģinājumiem to aizstāt ar visu veidu attiecībām un pārvarīgiem sapņiem kādam «piederēt» – Dievam, mākslai, zināšanu krāšanai vai gluži parastai ikdienai. Apgāda cena 6,92 €.

BĒRNIEM. MĀRIS RUNGULIS. LAPSU KALNIŅA MĪKLAS. APGĀDS LIELS UN MAZS. Puikas brīvdienās kļūst par detektīviem, meklējot pieradināto stirnu buciņu. Meklējumi noved pie noslēpumaina bunkura un sarežģītiem vēstures notikumiem. Grāmata, kas bērniem stāsta par nacionālo partizānu cīņām pēc Otrā pasaules kara. Apgāda cena 11,50 €.

ROMĀNS. KRISTINA SABAĻAUSKAITE. SILVA RERUM III. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Lietuviešu rakstniece trešajā grāmatā turpina maģisko vēstījumu par dzimtas mantojumu, postošām kaislībām, nemierīgiem rēgiem un nerimtīgiem dzīvajiem, Viļņu un Nesvīžu, īstenību un zemapziņu, jūdaismu un libertīniem, arhitektūru, teātri un uguns stihiju. Apgāda cena 16,99 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu