Francijā sākta izmeklēšana pret Nacionālās frontes biedriem • IR.lv

Francijā sākta izmeklēšana pret Nacionālās frontes biedriem

22
Marina Lepēna. Foto: AFP/LETA

Gandrīz 30 šīs labējās partijas pārstāvjus vaino naudas izkrāpšanā no ES budžeta

Parīzes prokuratūra sākusi izmeklēšanu par to Eiroparlamenta darbinieku rīcību, kas pārstāv galēji labējo Nacionālo fronti, ko vada Marina Lepēna.

Šie cilvēki tiek turēti aizdomās par krāpniecību, vēsta franču izdevums „Le Monde”. Rīkojums sākt izmeklēšanu tika dots jau 24.martā, taču sīkāka informācija kļuva zināma tikai tagad.

Izmeklēšana sākta par 29 Nacionālās frontes dalībnieku rīcību. Viņu vidū ir trīs partijas dibinātāja Žana Lepēna biroja darbinieki, ieskaitot biroja direktoru, kā arī pieci partijas pašreizējās līderes Marinas Lepēnas radinieki, ieskaitot divus viņas padomniekus.

10.martā tika ziņots, ka Eiropas Parlamenta priekšsēdētājs Martins Šulcs vērsās Eiropas birojā cīņai ar krāpniecību, lūdzot pārbaudīt informāciju par nemērķtiecīgu Eiropas Savienības budžeta līdzekļu izlietojumu, ko veikuši Nacionālo fronti pārstāvošie EP darbinieki.

Pēc mediju ziņām, runa ir par 24 Nacionālās frontes deputātu palīgiem, kuri bija akreditēti ES institūcijās Briselē un Strasbūrā, taču nekad tur nav darbojušies. Turklāt viņiem regulāri tika izmaksāta alga, kas pārsniedz 10 tūkstošus eiro mēnesī.

Pati Lepēna vainoja Šulcu „melīgā apsūdzībā” un solīja viņu iesūdzēt tiesā par apmelošanu. Lepēna izmeklēšanu uzskatīja par politiski motivētu, kas tikusi organizēta pirms vietējām vēlēšanām Francijā.

 

Komentāri (22)

Bet 31.03.2015. 10.05

Arī Francijā- kārtējā netīrās naudas izmeklēšana. Šiem mērķiem laikam Krievijai naudas netrūkss nekad. Lai gan tomēr jau naudas trūkums iespaidoja arī to, ka 16. marts pie mums esot noritējis mierīgi.

Arī Francijā ir cerības, ka viss noritēs mierīgāk, ja viņu ilggadējiem draugiem sāks pietrūkt naudas.

Tas pats sakāms par visu Eiropu!

Nezin ko darīs Keris te Latvijā, ja SC pietrūktu naudas ar ko viņu atbalstīt caur RS arodbiedrību?

+4
0
Atbildēt

3

    Bet > Bet 31.03.2015. 12.42

    Es gan dzirdēju, ka Krievijas nauda esot bijusi pārāk neliela, kas piešķirta , lai iepirktu komunistus rašistu atbalstam 16. martā.

    Ja pareizi atceros, tad laikam bijuši iedoti rašistiem šajā nolūkā kādi 25 tūkst EUR, bet neesot varēts nopirkt kādus lielākus bļāvējus no itāļu komunistiem, vien kādu mazas pašvaldības “komunistiņu”. par 25 tūkst EUR, jau neko dārgu nenopirksi pat komunistu rindās Eiropā un kur n u vēl atgādāt uz Latviju un uzturēt!

    0
    0
    Atbildēt

    0

    J.Biotops > Bet 31.03.2015. 11.19

    1. 16.matrs Krievijai neizdevās ne jau taupības dēļ. Vienkārši saimnieks pamanīja, ka aktieri par švakiem un traucēkļu par daudz, tāpēc šogad laba izrāde nesanāk. Uzlabos scenāriju, sameklēs svaigus klaunus un nākošgad raus vaļā pa jaunam.

    2. Eiropā brigādes labi sakomplektētas, masu skatiem brīvprātīgo idiotu arī netrūkst, iestudējumi tiek nepārtraukti uzlaboti, pavadījums kļuvis apburoši polifonisks – nu nepavisam kā nīkulīgajos Brežņeva laikos. Tam nauda jāatrod un atradīs.

    3. Arodbiedrībām naudu var sazagt tepat. Darbaļaužu vārdā. Iestrādes jau ir.

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    andrejs > Bet 31.03.2015. 13.53

    Šiem mērķiem laikam Krievijai naudas netrūkss nekad.

    —————————————————–

    nepietrūks gan, bet tomēr labi, ka frančiem ir tāds labējo vadonis Sarkozī, kurš atbalsta krievus pilnīgi bez maksas. Tomēr naudiņa ietaupās.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

ierados 31.03.2015. 10.21

Visi laimes nesēji tautām ļoti mīl naudu un patērē to lielos daudzumos. Tāda ģenētiska īpatnība. Tikai vēstures liecības.

+3
0
Atbildēt

1

    v_rostins > ierados 31.03.2015. 11.23

    ierados

    Visi laimes nesēji tautām ļoti mīl naudu un patērē to lielos daudzumos.

    ___________

    Tu pat nespēj iedomāties ZRP(v) kremļjaģu, kleptokrātu un pederastu vajadzības. Tas raksturīgs visiem utubungām, aŗ Širakam un Šrēderam.

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

dzeris49 31.03.2015. 11.45

Šai partijai par godu, gan jāsaka, ka tā pat nepiedalijās tai saitā Pēterburgā, ko noorganizēja Kremlis, it kā, lai pulcētu labējās partijas, naudu, protams, sazāģēja, bet sapulcināja tikai galīgus klaunus, neviena nopietna nacionalistiska partija tur nepiedaslījās.

Ja, smaga izvēle, pateicoties ES kreiso politikai:

– vai nu tie paši kreisie ar visu savu atkarību no musulmaņu balsīm, ar visu nekontolējamo migrāciju un Eiropas identitātes zudumu, ar visu savu pārspīlēto politkorektumu, kurš ir pārvērties cenzūrā, jo nabaga “apdalītos” islamistus kritizēt un vainot kādos noziegumos islama reliģijas piekritējus nedrīkst, tiem jāpalielina pabalsti un jādod pilsonība, jo tas ir kreiso elektorāts.

Vai, otrs variants, Lepēnas tipa partijas, kas arī nav nekas īpaši labs, bet, kas vienīgie vēlas reāli ierobežot nekontrolējamu migrāciju.

Patreiz no Francijas lielākā emigrācija uz Izraelu, un, ne jau Lepēnas dēļ, taisni kreiso draugu musulmaņu radikāļu antisemītisko izdarību dēļ, no kā Francijas valsts ēbrejus pasargāt nespēj vai negrib, nedarīs taču pāri savam elektorātam.

+1
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu