Laikraksts: Māsu asociācijas kontos ir vairāku tūkstošu iztrūkums • IR.lv

Laikraksts: Māsu asociācijas kontos ir vairāku tūkstošu iztrūkums

25
Ilustratīvs foto: Dmitrijs Suļžics, F64

Par biedrības finansēm atbildējusi bez vēsts pazudusī vadītāja Zālīte

Latvijas Māsu asociācijas (LMA) kontos ir vairāku tūkstošu eiro iztrūkums, laikraksta “Neatkarīgā Rīta Avīze” (NRA) vēstīto citē aģentūra LETA. Par asociācijas finansēm bijusi atbildīga bez vēsts pazudusī organizācijas vadītāja Jolanta Zālīte.

Laikraksta rīcībā esošā informācija liecinot, ka ar asociācijas finansēm viss nav bijis kārtībā. Ieņēmumi neesot sakrituši ar izdevumiem. Neesot čeku par pakalpojumiem, par ko grāmatvede brīdinājusi Zālīti. Taču viņa atbildējusi, ka viss tiks sakārtots un nauda nekur neesot pazudusi. Kā ziņo laikraksts, runa ir par vairākiem tūkstošiem eiro.

Jau ziņots, ka 18.martā asociācija vēlēs jaunu vadītāju. Kā aģentūrai LETA sacīja asociācijas viceprezidente Līga Ārente, jauna vadītāja vēlēšanas nav necieņas izrādīšana bez vēsts pazudušajai asociācijas vadītājai Zālītei, tomēr organizācijai nepieciešams vadītājs. Viņa skaidroja, ka tikai vadītājs var apstiprināt medicīnas māsu sertifikātus un to, kā rīkoties ar asociācijas finanšu līdzekļiem. Ārente stāstīja, ka līdz šim asociācijas vadītāja amatam ir saņemti četri pieteikumi.

Jau ziņots, ka nesen Rīgā bez vēsts pazuda LMA vadītāja Jolanta Zālīte. Viņa pazudusi pēc darbdienas LMA, un nekas uzvedībā vai citādi nav liecinājis par gaidāmā problēmām. Policija lūgusi palīdzību viņas meklēšanā.

Komentāri (25)

Aigars Brauns 12.03.2015. 13.23

Visticamāk, ka Zālīte ar visu naudu aizlaidusies uz ārzemēm. Pārdesmit tūkstošu dēļ neviens starptautisku traci necels un zagli nemeklēs. Dzanuškāns arī izkrāpa, būtībā nozaga 32 000 eiro, tikai nepaspēja aizlaisties. Atdeva naudu un viss kārtībā, būtu aizlaidies – neatdotu un arī viss būtu kārtībā.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu