Ņemcova slepkavības liecinieces atrašanās vieta ir neskaidra • IR.lv

Ņemcova slepkavības liecinieces atrašanās vieta ir neskaidra

25
Ziedu kalns uz Maskavas upes tilta vietā, kur nogalināja politiķi Borisu Ņemcovu. Foto: ITAR-TASS/LETA

Svētdien Maskavā un Sanktpēterburgā notiks gājieni Ņemcova piemiņai, lozungs – “Varoņi nemirst”

Piektdienas vakarā Maskavas centrā nogalinātā opozicionāra Borisa Ņemcova pavadones un slepkavības liecinieces Annas Durickas atrašanās vieta ir neskaidra, ziņo mediji.

Telekanāls “Doždj” naktī uz svētdienu ziņoja, ka Ukrainas konsulam Maskavā Genādijam Breskalenko izdevies satikt Duricku, bet sīkāka informācija par šo tikšanos netiek atklāta.

Ukrainas Augstākās radas deputāts Ostaps Semeraks iepriekš pavēstīja, ka Krievijas varasiestādes pārkāpj Durickas tiesības un viņa pēc nopratināšanas pret pašas gribu tiek turēta privātā dzīvoklī un Ukrainas konsulam liegts viņu satikt. Semeraks norādīja, ka to viņam pastāstījuši Durickas radinieki, kuri dzīvo Kijevā.

Savukārt Krievijas opozīcijas pārstāvis Iļja Jašins, kas bija viens no Ņemcova tuvākajiem līdzgaitniekiem, intervijā “Doždj” paziņoja, ka Duricka pēc nopratināšanas nakšņojusi pie kādas viņu kopējas paziņas.

23 gadus vecās ukraiņu modele Annu Duricka bija kopā ar Ņemcovu, kad viņu piektdienas naktī noslepkavoja Maskavas centrā uz Lielā Moskvoreckas tilta.

Svētdien Maskavā un Sanktpēterburgā notiks gājieni piektdienas vakarā Maskavas centrā noslepkavotā opozicionāra Borisa Ņemcova piemiņai, ziņo LETA. Opozīcijai bija plānots abās pilsētās svētdien rīkot pretkrīzes gājienus, taču pēc traģisko ziņu saņemšanas pasākumi tika atcelti.

Piemiņas gājiens Maskavā notiks pilsētas centrā un tas sāksies plkst.14 pēc Latvijas laika, savukārt Sanktpēterburgā pasākums norisināsies Marsa laukā. Abu pilsētu varasiestādes saskaņojušas piemiņas pasākumus.

Borisa Ņemcova piemiņas gājiena maršruts Maskavā, kas dosies garām vietai, kur politiķis tika nošauts.

Maskavā piemiņas gājiens virzīsies pāri Lielajam Moskvoreckas tiltam, uz kura Ņemcovs tika nošauts. Slepkavības vietā jau izveidojies liels ziedu kalns.

Gājiena lozungs būs “Varoņi nemirst”, medijiem teica Ņemcova līdzgaitnieks Iļja Jašins.

Organizatori cer, ka Maskavā gājienā piedalīsies vairāk nekā 50 000 cilvēku.

Ņemcovs tiks apbedīts 3.martā Trojekurovas kapsētā Maskavā.

Gājienam Maskavā sekot līdzi varēs arī Latvijas televīzijas 7.kanālā, tiešraides sāksies plkst. 14.30.

Komentāri (25)

J.Biotops 01.03.2015. 17.14

Pašlaik ar meitēnu strādā lietpratēji civilā– precizē zināmo, māca sakāmo, trenē, lai liecinātu bez stostīšanās. Objektīvu liecību panākšanai argumentus pastiprina ar izjustiem stāstiem par pašnāvību veidiem un pēkšņu sirds slimību rezultātiem. Iespējami atbilstošu video demonstrējumi.

+4
0
Atbildēt

0

v_rostins 01.03.2015. 13.10

Modele. Varbūt Putins viņu jau uzdāvinājis kādam no saviem Āfrikas draudziņiem, cilvēkēdājiem. Putinam pašam un viņa lokam sievietes neinteresē.

+3
0
Atbildēt

2

    latvijas_valsts > v_rostins 01.03.2015. 13.19

    Путин ее зажарил и съел.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    v_rostins > v_rostins 01.03.2015. 13.40

    Ne jau ēšanai sūtīja, Putina draugu barībai Āfrikā ir mazi bērni.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

kolpants 01.03.2015. 13.28

ak kā nepaveicas ukraiņu deputātam, kā viņu iegāza..izrādās, lieciniece pie Ņemcova atbalstītājiem, bet deputāts tā cenšās jau Maksavu vainot…

http://www.rosbalt.ru/moscow/2015/03/01/1373112.html

0
-6
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu