Prezidents atteicies piedalīties Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" • IR.lv

Prezidents atteicies piedalīties Latvijas Radio raidījumā “Krustpunktā”

83
Valsts prezidents Andris Bērziņš. Foto: Ieva Čīka, LETA

Radio: prezidentam netīk daži žurnālisti

Valsts prezidents Andris Bērziņš atteicies piedalīties Latvijas Radio veidotajā raidījumā “Krustpunktā”, aģentūrai LETA pastāstīja radio pārstāvji.

Bija plānots, ka Bērziņš raidījumā piedalīsies nākamo otrdien, 24.februārī. Tomēr, atkārtoti sazinoties ar Prezidenta preses dienestu, tā pārstāvji paziņojuši, ka Bērziņš nepiedalīsies šajā raidījumā. Iemesli netika paskaidroti.

Kā norādīja Latvijas Radio preses sekretāre Laura Elizabete Vanaga, bija plānots, ka “Krustpunktā” prezidentu izjautās gan žurnālisti – Māra Jansone, no žurnāla “Ir” Indra Sprance un Jānis Krēvics no TV3 raidījuma “Nekā personīga” -, gan arī radio klausītāji.

Raidījuma vadītājs Aidis Tomsons savā mikroblogošanas vietnes “Twitter” kontā ierakstījis: “VP A.Bērziņš nerunāšot ar Krēvicu un @IndraSprance, kas bija sarunāti izvaicāšanai @Krustpunkta. Līdz ar to uz sen sarunāto raid. viņš nenāks.”

Bērziņa vietā “Krustpunktā” viesosies cits politiķis.

Prezidenta preses padomniece Līga Krapāne skaidroja, ka, ņemot vērā nākamās nedēļas darba kārtību, prezidentam nav iespēju piedalīties raidījumā.

Latvijas Radio raidījumā “Krustpunktā” kopā ar ekspertiem tiek izvērtētas un komentētas politiskās, ekonomiskās un sociālās norises Latvijā.

 

Komentāri (83)

Zorro kundziņš 19.02.2015. 19.39

Nu varētu domāt, kā klausītāji no tā daudz zaudētu, ka nedzirdēs Bērziņu. Tāpat taču nekā jēdzīga viņš nekad nav pateicis, tik vien ir kā amats.

+34
-1
Atbildēt

0

Aigars Brauns 19.02.2015. 19.51

Lai žurnālisti priecājas, ka Kājiņbērziņš nepiesolīja sadot pa galvu. Tomsons, Sprance un Krēvics ir Puzes deģenerātam un tātad arī viņa ieliktnim īpaši netīkami žurnālisti, sāks vēl prašņāt par iespējām vasaras sezonā atpūsties viesu namā Kājiņas vai kaut ko citu tikpat nekulturālu…

+30
-3
Atbildēt

0

Lauris Grâvelis 19.02.2015. 19.27

Man šis kompartijas biedrs ir netīkams jau gandrīz četrus gadus (un ne tikai man!) – kāpēc tas netiek ņemts vērā?

+26
-3
Atbildēt

1

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu