Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

4

 


DEJAS MĀKSLA.
BUTŌ. IZDEVNIECĪBA MANSARDS. Idejas autore, sastādītāja un redaktore Simona Orinska ir starpdisciplināra māksliniece, deju un kustību terapeite, horeogrāfe. Izzinošs, uz zinātniskiem vēstījumiem balstīts pētniecisks darbs, kas ļauj iepazīties ar šo japāņu mākslas fenomenu. Apgāda cena 23,12 €.

ROMĀNS. GUNA ROZE. 101.KILOMETRS. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. PSRS nebija ne seksa, ne padibeņu – kurš tad to nezina?! Šādus cilvēkus izolēja no komunisma cēlāju saimes un izraidīja no PSRS galvaspilsētām. Vienā no tuvās trimdas punktiem nonāk arī romāna varone Zelma. Dzīve turpina sīksto jauno sievieti lauzt. Apgāda cena 8,04 €.

MEDICĪNA. IGORS KUDRJAVCEVS. DZIEDINOŠĀ ENERĢIJA. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Trešā grāmata sērijā Saules ceļš, un tajā autors – ciguna skolotājs un ārsts – dalās Austrumu gudrības noslēpumos, stāstot par dzīvības enerģijas veidiem, kas tiek dēvēti par stihijām jeb pirmelementiem. Apgāda cena 9,68 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu