Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

 


ATMIŅAS.
VALDIS KRASTIŅŠ. GADU DESMITI LĀČA ĒNĀ. APGĀDS MANSARDS
Bijušais diplomāts otrajā atmiņu grāmatā (pirmā Ļoti personīgi. Latviešu diplomāta stāsts 1992-2008) stāsta par savu dzīvi padomju laikā, totalitārisma radīto duālismu, kurā bija spiesti dzīvot domājoši cilvēki un to, kādas sekas, viņaprāt, šis laiks atstājis cilvēkos. Apgāda cena 7,12 €.

ROMĀNS. SĀRA LARKA. MAORU ZELTS. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC
Rakstnieci interesē Jaunzēlandes vēsture, viņas romānos nozīmīga vieta ir maoru pasaules uzskatiem un vērtību sistēmai. Jaunās grāmatas varoņi – Marija Ketlīna, Lizija un Maikls – ierodas Jaunzēlandē, lai sāktu jaunu dzīvi. Romāns vēsta par viņu mīlestības līkločiem, pārdrošajiem plāniem un to piepildīšanos. Pieejama arī e-grāmata (9,85 €) . Apgāda cena 15,39 €.

BĒRNIEM. JĀNIS JOŅEVS. REINIS PĒTERSONS. SLEPENIE SVĒTKI. IZDEVNIECĪBA LIELS UN MAZS
Lietu pasaules slepenā dzīve, ko neredz cilvēki. Drēbju skapim ir dzimšanas diena, taču neviens viņu neapsveic. Viņš sarīko ballīti naktī, kad neviens to neredz. Ar labdabīgu ironiju un grotesku autori attēlo priekšmetu svinības atbilstoši pieaugušo rituāliem, kādus tos iztēlojas un rotaļās atveido bērni. Apgāda cena 7,50 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu