Izveidota aplikācija „Pilna bilde” partiju solījumu un darbu novērtēšanai • IR.lv

Izveidota aplikācija „Pilna bilde” partiju solījumu un darbu novērtēšanai

27
NULL

Atliek ar aplikācijas palīdzību noskenēt populārāko politisko partiju reklāmas, un uzzināsiet, kā konkrētajai partijai veicies ar līdzšinējo solījumu izpildi

Īsi pirms 12.Saeimas vēlēšanām, kad pilsētas un Latvijas lauki pilni ar politisko partiju plakātiem, žurnāls „Ir” kopā ar Latvijas start-up uzņēmumu „Overly” izveidojis bezmaksas aplikāciju „Pilna bilde”. Atliek ar aplikācijas palīdzību noskenēt populārāko politisko partiju reklāmas, un aplikācija parādīs, kā konkrētajai partijai veicies ar līdzšinējo solījumu izpildi – kādi ir tās darbi un īstā seja, informē žurnāla „Ir” mārketinga vadītāja Gundega Grīnberga.

«Ar fotošopu apstrādātas sejas, ko reizēm grūti pat atpazīt – tādus redzam politiķus priekšvēlēšanu plakātos. Partijas labprāt izmanto tehnoloģijas savā labā, bet žurnāls „Ir” vēlas atdot kontroli atpakaļ vēlētāju rokās. Politiķu stīvie stāvi atdzīvosies, ja reklāmu aplūkosi caur telefona kameras aci, jo aplikācija „Pilna bilde” parādīs to, ko partijas savās reklāmās nekad nestāsta,» saka žurnāla „Ir” galvenā redaktore Nellija Ločmele.

Pilna bilde izmanto Latvijā radīto papildinātās realitātes (augmented reality) aplikāciju „Overly”. Tā atpazīst attēlu un parāda tam piesaistītu saturu. „Pilnas bildes” saturu par lielākajiem politiskajiem spēkiem Latvijā nodrošina žurnāls „Ir”. „Pilna bilde” darbojas uz vides reklāmām, drukātajām reklāmām, kā arī www.pilnabilde.lv publicētajām politiskajām reklāmām.

Lai iegūtu “pilnu bildi” par politiskajām partijām, nepieciešams savā viedtālrunī ielādēt „Overly” aplikāciju, ko bez maksas var lejuplādēt App Store vai Google Play interneta veikalos.

Vairāk par „Pilna bilde” un aplikāciju „Overly” var lasīt www.pilnabilde.lv.

 

Komentāri (27)

Andris Tukišs 25.09.2014. 14.41

Lietotne, lietojumprogramma, nevis “aplikācija”.

+3
0
Atbildēt

0

ilmisimo 25.09.2014. 14.30

…„Pilna bilde”…

____________

un – “‘Totāla šmiga”?

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu