DP Imantā pārtrauc ziedojumu vākšanu Ukrainas teroristiem (papild.) • IR.lv

DP Imantā pārtrauc ziedojumu vākšanu Ukrainas teroristiem (papild.)

152
Palīdzības vākšana Iļģuciemā. Foto no sociālā tīkla Twitter

DP: Rīgas dome netika lūgusi izvērtēt ziedojumu vākšanu Austrumukrainai

Drošības policijas (DP) darbinieki otrdien Imantas mikrorajonā pārtraukuši ziedojumu vākšanas akciju Austrumukrainas teroristiem un aizturējuši ziedojumu vācējus, sociālajā tīklā “Twitter” ziņo notikuma aculiecinieki. Iekšlietu ministrijā aģentūra LETA uzzināja, ka aktīvisti nav aizturēti, bet uzaicināti uz pārrunām.

Kā apstiprināja iekšlietu ministra padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Daiga Holma, DP darbinieki otrdien ieradušies vietā, kur aktīvisti bija plānojuši uzstādīt nojumi, un uzaicinājuši viņus uz pārrunām.

“DP ir sākusi pārbaudi saistībā ar biedrības “GVD Baltija” aktīvistu rīkoto ziedojumu vākšanu. Pārbaude sākta par aizdomām, ka šīs organizācijas deklarētais mērķis – vākt ziedojumus Ukrainas konfliktā cietušajiem civiliedzīvotājiem – neatbilst tās patiesajām darbībām, kas, iespējams, ir vērstas uz atbalsta sniegšanu nelikumīgiem bruņotiem kaujinieku grupējumiem, kas militāri vēršas pret Ukrainas teritoriālo integritāti,” pastāstīja Holma.

Viņa piebilda, ka, pamatojoties uz pārbaudes gaitā iegūtajām ziņām, tiks izlemts jautājums par turpmākajiem pasākumiem.

Iepriekš ziedojumi tika vākti Iļģuciemā, bet mēģinājumu vākt ziedojumus Imantā DP darbinieki pārtraukuši dažu minūšu laikā, aizturot ziedojumu vācējus, ziņo aculiecinieki.

Ziedojumu vācēju pārstāvis Staņislavs Bukeins telekompānijai LNT atzina, ka otrdien veikts naudas pārskaitījums uz Doņecku un, viņaprāt, tas arī esot aizturēšanas iemesls.

DP: Rīgas dome netika lūgusi izvērtēt ziedojumu vākšanu Austrumukrainai

Par spīti Rīgas domes pārstāvju izteikumiem, ka tā lūgusi Drošības policijas (DP) izvērtējumu ziedojumu vākšanas aktivitātēm Austrumukrainai Rīgā, DP atbildē Ir.lv norāda, ka “Rīgas dome līdz šim nebija lūgusi DP vērtējumu par šo pasākumu”.

DP trešdien sniegs Rīgas domei izvērtējumu par šīs ziedojumu vākšanas ietekmi uz sabiedrisko drošību.

Uz Ir.lv uzdotajiem jautājumiem DP otrdien atbildēja, ka patlaban izvērtē, vai sabiedriskās organizācijas “GVD Baltija”, kas rīko ziedojumu vākšanu Ukrainas konfliktā cietušajiem, darbība atbilst Latvijas Republikas likumiem. Publiski izskanējusī informācija liecinot, ka šo ziedojumu vākšanas patiesais mērķis ir nevis atbalsta sniegšana konfliktā cietušajiem civiliedzīvotājiem, bet gan kaujinieku grupējumiem, kas cīnās pret Ukrainas bruņotajiem spēkiem, atbildē raksta DP.

Vienlaikus DP norāda, ka patlaban Latvijā spēkā esošais tiesiskais regulējums nosaka kārtību par ziedojumu vākšanu sabiedriskajām organizācijām, taču normatīvie akti nereglamentē kārtību, kā ziedojumus vāc privātpersonas.

Tagad kontroli pār ziedojumu vākšanas likumību īsteno vairākas valsts institūcijas. Tāpēc DP uzskata, ka ir atbalstāma doma par iespējamu tiesiskā regulējuma pilnveidošanu šajā jomā.

Rīgas dome sola prasīt DP izvērtējumu “humānās palīdzības” akcijai

Rīgas dome vērsīsies Drošības policijā (DP) par organizācijas «GVD Baltia» rīkotajiem ziedojumu vākšanas pasākumiem “humānās palīdzības sniegšanai Donbasam”. Lūgumu pievērst uzmanību šīs organizācijas aktivitātēm paudusi arī Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa (Vienotība).

Rīgas dome otrdien vērsīsies Drošības policijā ar lūgumu izvērtēt šīs organizācijas pieteikto pasākumu septembra vidū Esplanādē, ņemot vērā Rīgas iedzīvotāju sašutumu par organizācijas rīkotajiem ziedojumu vākšanas pasākumiem “humānās palīdzības sniegšanai Donbasam”, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāvis Uģis Vidauskis.

Viņš skaidroja, ka bez iepriekš pieteiktajiem un jau saskaņotajiem pasākumiem Rīgas rajonos organizācija pieteikusi papildu pasākumus septembra vidū Rīgas centrā Esplanādē – tie pagaidām vēl nav saskaņoti ar Rīgas izpilddirekciju un par tiem Rīgas dome vērsīsies DP.

Āboltiņa nosūtījusi vēstuli DP priekšniekam Jānim Reinikam. Politiķe norāda, ka publiskajā telpā ir informācija “par atsevišķu personu provokācijām, paužot atbalstu un vācot ziedojumus kaujinieku grupējumiem, kas atklāti pauž atbalstu Krievijas īstenotajai politikai Ukrainā un kas ir pretrunā ar Latvijas skaidri pausto atbalstu Ukrainas teritoriālajai vienotībai”. Tāpēc Saeimas priekšsēdētāja aicina Reiniku “savas kompetences ietvaros veikt visas nepieciešamās darbības, lai šādas provokācijas tiktu novērstas”. Āboltiņas vēstule DP priekšniekam nosūtīta otrdien.

Latvijas Universitātes asociētais profesors Ojārs Skudra “Latvijas Avīzei” norāda, ka šādas aktivitātes, vācot palīdzību Austrumukrainas separātistiem, ir klajā pretrunā ar Latvijas ārpolitisko līniju, kura atbalsta Ukrainas teritoriālo vienotību. Turklāt teroristu simbolikas – Jaunkrievijas karogu – lietošana uzliek par pienākumu DP cieši uzmanīt šīs organizācijas aktivitātes.

Jau ziņots, ka Iļģuciemā iepretī kultūras namam pirmdienas vakarā bez jebkādiem šķēršļiem no pilsētas vadības puses tika vākta palīdzība un ziedojumi tā sauktās Jaunkrievijas aktīvistiem Austrumukrainā, ziņoja portāls TVNET.lv, kā arī vairāki rīdzinieki sociālajā tīklā Twitter.

Dzejniece Liāna Langa tviterī pieprasa: “Latvijas vara! Pieprasām rīcību un normatīvus aktus ASAP teroristu atbalsta pasākumu aizliegšanai!”

Līdzās teltij plīvoja pašpasludinātās Doņeckas tautas republikas karogs un Jaunkrievijas karogs.

Teltī tika vākti ziedojumi – mantas, pārtikas produkti, medikamenti, nauda -, lai tos nogādātu Austrumukrainas karotājiem, vēsta medijs. Turklāt tuvākajās dienās līdzīgas kampaņas ieplānotas arī vairākās citās Rīgas apkaimēs – Imantā, Ziepniekkalnā, Ķengaragā, Pļavniekos, Purvciemā, Teikā un citur.

Izrādās, ka šis pasākums esot nevis saskaņots, bet nav ierobežots, jo nav pamata aizliegumam, skaidrojis Rīgas izpilddirektors Juris Radzevičs.

To rīko organizācija «GVD Baltia». Pasākums pieteikts saskaņā ar likumu par sapulcēm, gājieniem un piketiem.

Pasākumā esot dalītas arī informatīvas skrejlapas, kurās teikts, ka no 12. līdz 15.septembrim Esplanādē notiks apjomīga kampaņa – būšot labdarības punkti, kur varēs ziedot «jebko», notiks labdarības koncerts Jaunkrievijas atbalstam, kā arī tiks pārrunātas «tēmas, kas aktuālas Latvijas tautai».

Ir.lv jau rakstīja par kustību “GVD Baltija” un to, ka par viņiem interesi izrādījusi Drošības policija (DP), jo aizdomas raisa kustības mājaslapai izmantotais domēns “.su” un Jaunkrievijas karoga izmantošana atribūtikā.

(papildināta no sākuma)

Komentāri (152)

Nika 02.09.2014. 09.34

http://ipvnews.org/2nd_column/images/1856.jpg

Viņiem pat Vārds/Uzvārds uz kapa nebūs :)))

Jo impērijā impērija ir viss. Cilvēks nekas. Tāda ir krieva daba.

+40
-1
Atbildēt

9

    Anonīms > Nika 05.09.2014. 19.16

    http://4.livejournal.com/56599.html Снимите лапшу с ушей ;)

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Nika 05.09.2014. 19.08

    http://4.livejournal.com/56599.html Это захоронение останков солдат Великой Отечественной войны, ваш пост бессовестная ложь.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Nika 05.09.2014. 19.15

    А что в вашей природе? Дешевая ложь!!! http://4.livejournal.com/56599.html

    0
    0
    Atbildēt

    0

    ilmisimo > Nika 02.09.2014. 15.12

    Fikseris Kāpēc slimais kurmītis….

    ____________________

    mašīnītes neslimo- mašīnītes sabojājas.

    +5
    -5
    Atbildēt

    0

    ILZE > Nika 02.09.2014. 10.18

    Kurmītis

    No šī kara neviens krievs dzīvs nepārnāks, ar jūsu sugu ir cauri.

    +10
    -5
    Atbildēt

    0

    Edzs > Nika 02.09.2014. 16.58

    Fikseris 09:40 “…если будешь гореть в БТРы, то штатный аллюминиевый смертный медальон плавится… Slima valsts. Slima tauta…”

    ~~~

    90-to gadu sākumā gadījās redzēt alumīnija detaļu no krievu tanka iekšpuses. tas nebija parasts alumīnijs kā virtuves katliņiem, tas virs liesmas uzsildīts uzliesmoja kā brīnumsvecīte ar tūkstošgrādu karstumu, izdedzinātu tēraudu ja to uzmestu automašīnai uz jumta. zinu ka to sauca BMS, – bojevaja mogila soldata. tāds metāls tankos bija vairumā, lai pie tieša trāpījuma neviens nespētu izglābties, padoties gūstā un nodot ienaidniekam informāciju.

    es nedomāju ka 20 gados attieksme pret cilvēku varētu būt mainījusies. Babi naraždajut.

    Slima valsts. Slima tauta.

    +13
    0
    Atbildēt

    0

    Nika > Nika 02.09.2014. 09.45

    Это будет последняя война для России, и не потому, что ей не хватит сил или экономики, а потому что процесс распада этноса уже практически завершен. Моральная деградация нации уже практически состоялась.

    Да и нет уже больше никакой нации. Нет никаких сообществ, которые могли бы сказать о каждом своем члене – “мы”. Эта территория населена отдельными группками и сообществами агрессивных озлобленных людей, случайно соединенных друг с другом внешними обстоятельствами, ненавидят всех, кто не входит в их стаю – и никакой нации здесь уже не существует.

    Потомки еще будут изучать это время и они не смогут описать его, потому, чтобы понимать, что такое “путинизм”, в нем надо жить. Даже наши ближайшие соседи этого не понимают. Украинские мне пишут – “Россия, просыпайся”. Но мы не спим, блин … Когда мужчины сами пытаются убить за то, чтобы не мешал им подыхать безымянными пронумерованными трупами на необъявленной войне с зарисованными краской бортовыми номерами и снятыми погонами под табличкой с номерком … Я не знаю, что дальше еще нужно говорить.

    +28
    -1
    Atbildēt

    0

    Nika > Nika 02.09.2014. 09.40

    В Чечне мы делали смертники (номерные солдатские знаки – mff.) Из стальных ложек, потому что если будешь гореть в БТРы, то штатный аллюминиевый смертный медальон плавится – и это было главным посылом той войны: быть узнанным. Иметь возможность быть похороненным. Иметь право хотя бы на свое имя, если уже на жизнь не получилось. И наши командиры нам только помогали в этом (сдохнуть, как собака – mff.)

    В этой войне на востоке Украины основной посыл – быть непознанным, умереть без собственного имени. Я не понимаю, как можно скупать своих погибших граждан, тобой же и посланных на войну. Я не понимаю, как можно продать своего погибшего мужа, сына, брата за компенсацию. Я не понимаю этого. Это реально страшно.

    http://ukrpohliad.org/blogs/zdohli-pid-nomeramy-podohshy-e-pod-nomeramy.html

    Morālā tauta :)))) Karo anonīmu karu un ja ģimenes grib saņemt kompensāciju no valsts par bojā gājušo tuvinieku karavīru, tad ģimenei jāpiekrīt ka šo tuvinieku apglabā anonīmā kapā bez vārda/uzvārda.

    Slima valsts. Slima tauta.

    +32
    0
    Atbildēt

    0

silvija_vitina 02.09.2014. 09.16

ziedot.lv varētu padalīties pieredzē, kādas formalitātes ir jākārto, lai kļūtu par ziedojuma vācēju. Šaubos, vai pietiek tikai ar gribu uzsliet telti… tas tā, pārdomām. Lai gan Rīgā jau sen “saistošie noramtīvie akti” tiek izdoti pēc principa – ušakam patīk vai nepatīk.

savukārt, valsts līmenī, man jautājums, vai atbalsts teroristiskām organizācijām ir iekļaujams kategorijā “atļauts viss, kas nav aizliegts”?

+37
-1
Atbildēt

5

    ILZE > silvija_vitina 02.09.2014. 19.32

    J.Biotops Pamēgināsim sākt vākt ziedojumus, teiksim – kureliešu piemineklim.

    ________________

    PSRS varoņu, kureliešu, kuri plecu pie pleca ar Kononovu, Skreiju, Oškalnu, Bankoviču un citiem cīnījās pret vāciešiem?

    0
    -11
    Atbildēt

    0

    dro > silvija_vitina 02.09.2014. 12.07

    traductrice ziedot.lv varētu padalīties pieredzē, kādas formalitātes ir jākārto, lai kļūtu par ziedojuma vācēju.

    _________________

    Labs.

    +8
    -4
    Atbildēt

    0

    Rostin, dubultaģentam pienākas būt labāk informētam. Tāpēc pēdējais brīdis kaut vai izlasīt, ar ko Kurelis nodarbojās http://lv.wikipedia.org/wiki/Kure%C4%BCa_grupa

    +9
    0
    Atbildēt

    0

    Aivars Krauklis > silvija_vitina 02.09.2014. 19.59

    Vai tad vēl kāds brīnās, redzot, ka b.rostins un b.Ločmelis ir viena pāra zābaki. Atšķirība spoguļattēlā, bet krāsa abiem vienāda.

    +10
    0
    Atbildēt

    0

    Aivars Krauklis > silvija_vitina 02.09.2014. 14.54

    „..kādas formalitātes ir jākārto…” Pamēgināsim sākt vākt ziedojumus, teiksim – kureliešu piemineklim. Ttūlīt uzzināsim. Un ne to vien.

    +17
    0
    Atbildēt

    0

buchamona 02.09.2014. 10.09

Nesen DP paskaidroja, ka putinistu izdomātās valsts izdomātais karogs Latvijas Republikā nav aizliegts atribūts. Jautājums, kādēļ tā? Atbilde vienkārša, tādēļ, ka Latvijā vēl joprojām arī oficiālas varas iestādes baidās saukt lietas īstajos vārdos. Normāli būtu, ja visi šie ziedojumu vācēji jau šobrīd sēdētu aiz restēm, bet Rīgas dome atlaista, bet Ušakovs DP sniegtu paskaidrojumus par savām akcijām, kuras viņš rīko SC – Vienotas Krievijas līguma ietvaros.

Ja mūsu varas vīri turpinās šādu “politiku” pret mūsu valsts iekšējiem ienaidniekiem, tad nepaies nemaz tik daudz laika, un putinistu karogi tiks uzvlikti vispirms virs Rīgas domes, un tad arī virs Saeimas nama. Uzskatu, ka, tas, ka šādi pasākumi šobrīd notiek Latvijā, tas, ka LR pilsoņi brīvi var braukt uz Ukrainu un papildināt putinistu algotņu rindas, kuri ir uzsākuši karu pret Ukrainu, ir mūsu varas struktūru bezatbildības un nevarības paraugdemonstrējums. Citādi to nosaukt nevar.

+35
-2
Atbildēt

44

    Ojārs > buchamona 02.09.2014. 12.27

    Mani apmierina (neteikšu, ka patīk) viņu ideoloģija. Viņu balsojumi bieži vien ir viņu vadības uzspiesti.

    p.s. Gribi teikt, ka alternatīva – SC tankists Zatlers (ar vēsturisko vizīti Maskavā kabatā) būtu daudz labāka izvēle?

    +1
    -14
    Atbildēt

    0

    Ojārs > buchamona 02.09.2014. 12.02

    klusais lno – Ameriks nav Putļerists… Ameriks ir komjaunietis – biznesmens

    —————-

    vai piemēram Baiba Rozentāle? kāds viņai sakars ar puķinu? :) :) :)

    0
    -12
    Atbildēt

    0

    Ojārs > buchamona 02.09.2014. 10.54

    Gods kalpot Rīgai latvieši un viņu atbalstītāji visi ir krievi?

    ———————————————–

    Nopietni uzskati, ka Ameriks un viņa varza ir “putinisti”?

    +2
    -12
    Atbildēt

    0

    Ojārs > buchamona 02.09.2014. 12.01

    Ja ZZS nebūtu saistīta ar Lembergu, man pret šo partiju nebūtu nekādu būtisku iebildumu. (es nerunāju par personālijām). Viņiem ir sava niša, pa kuru viņi ņemas, un lai turpina to darīt. .

    ///////////////////////

    ZZS ir ideoloģiski vistuvākā NA, saka NA ģenerālsekretārs

    +2
    -12
    Atbildēt

    0

    Ojārs > buchamona 02.09.2014. 12.06

    man neviena partija nav “Rīgas Dinamo”, neaizstāvēšu ne Parādnieku, ne Zaķi, ne Āboltiņu…

    ——————-

    Tev gan tāds neveiksmīgs salīdzinājums sanāca. čekistu organizēts un vadīts Krievijas ( vai putinistu) čempionāta spēlējošs klubs Tev mīļš… Mjāaa..

    Jebkurā gadījumā, kāpēc NA atbalstītājiem būtu no sajūsmas jākkliedz par katru V stulbību?

    +1
    -9
    Atbildēt

    0

    Ojārs > buchamona 02.09.2014. 10.28

    Vai putinists un kremlins ir viens un tas pats?

    ———————–

    žetons! :)))))

    p.s. noteikti ir kādas nelielas atšķirības, kādas sīkas nianses…

    +4
    -10
    Atbildēt

    0

    ILZE > buchamona 02.09.2014. 20.08

    klusais

    Puika pateica, ka ir bezjēdzīgi sisties pareizajiem latviešiem ar nepareizajiem… smieklīgi vai ne ?

    ___________

    Vai “pareiziem” latviešiem pareizi ir izrēķināties ar “nepareiziem”, ka to izdarīja čekistu piesmietais kuces bērns, Dombrovskis, kolorāds Straujuma un Kukulītis

    +1
    -6
    Atbildēt

    0

    ILZE > buchamona 02.09.2014. 19.40

    rinķī apkārt

    Normāli būtu, ja visi šie ziedojumu vācēji jau šobrīd sēdētu aiz restēm, bet Rīgas dome atlaista

    _________________

    Nevar. Prokremlisko mērgļu, čekistu un bandītu kājslauķu, Dombrovska un Zatļera, skeleti, kas pilni antresoli, traucē.

    +1
    -6
    Atbildēt

    0

    ILZE > buchamona 02.09.2014. 19.59

    klusais

    Baiba Rozentāle …. nezinu , bet viņai smuka frizūra :)

    ______________

    Varbūt gerentofīlam?

    +2
    -6
    Atbildēt

    0

    ILZE > buchamona 02.09.2014. 20.05

    lno

    ZZS ir ideoloģiski vistuvākā NA, saka NA ģenerālsekretārs:):):)

    ______________

    Vienotība izrēķinoties ar Grendes kundzi un Cilinska kungu un Šapito cirku ar pielaidēm noslēpumiem ir sevi pozicionējusi, kā ienaidnieks. Ak jā, pietiktu jau tikai ar spitālīgo, ZRP neliešu, uzņemšanu savās rindās. Tā bija sarkanā līnija, kurai atpakaļ pārkāpt sveikam un veselam neizdosies. Tie izdzimteņi tagad arī ir atbildīgi par “mazo fašistu valsteli”.

    +2
    -6
    Atbildēt

    0

    Kaspars Špūle > buchamona 02.09.2014. 11.31

    Nu lūk, R.A. noskaitās uz mani. Lai gan daudz dusmīgākam viņam vajadzētu būt, augstāk izlasot kaut vai tā paša “Fiksera” atklāsmes par krievu tautu kopumā…

    Es jau tikai gribēju tikt skaidrībā – ja reiz Latviju 1940. gadā okupēja kremlini (kā vienā no iepriekšējām sarunām apgalvoja R.A.), vai tad tie putinisti ir uzskatāmi par okupantiem? :)

    P.S. Beidziet mētāties ar žetoniem, kamēr kādam nav trāpīts pa aci!

    +6
    -9
    Atbildēt

    0

    ILZE > buchamona 02.09.2014. 19.57

    klusais

    Ameriks ir komjaunietis – biznesmens ar visām no tā izrietošajām sekām … :)

    _____________

    Tāc pac gadījuma biznesmens, kā Šļesers, kuri normālos apstākļos, ne čekas pārvaldītā valstī, strādātu savām spējām atbilstošus vienkāršus darbus, sēdētu cietumā vai barotu tārpus.

    +2
    -4
    Atbildēt

    0

    andris902 > buchamona 02.09.2014. 19.58

    …ln0….tātad – retorika vienalga pāri visam?….lai dzīvo daiļmuldēšana, urrāāā!…lai neviens neiedomājas muldēšanā sacensties ar vislatviešiem – jāāāā….tie tik ir kritēriji!…

    +5
    -7
    Atbildēt

    0

    Ojārs > buchamona 02.09.2014. 23.06

    Vai tad vadošie Vienotības ministri būtu no JL? Pat Straujuma no TP

    ————–

    Nu kam Tu šito pieminēji? :)

    +2
    -3
    Atbildēt

    0

    Ojārs > buchamona 02.09.2014. 11.01

    riņķī apkārt: NA un Vienotības savstarpējie apkarotāji :))

    lno to riņķī apkārt. Žetons:)

    ———————–

    Vai Ino nav viens no tiem, kurš vienmēr ļoti skrupulozi meklē utis TB un NA kažokā?

    +4
    -5
    Atbildēt

    0

    Andris Gūtmanis > buchamona 02.09.2014. 23.33

    …ln0…pag, pag…Tu savā komentārā apgalvo, ka par vislatviešiem balso tikai viņu nacionālās retorikas dēļ, viņu darbi un to rezultāts Tevi neinteresē…Tev noteicošais ir daiļmuldēšana…taču, nez kāpēc – atbildību prasi no citas partijas ministriem…tātad – bezjēdzīga muldēšana gan no Tavas puses, gan Tavu atbalstāmo vislatviešu puses….ar to arī viss ir izteikts….

    +3
    -4
    Atbildēt

    0

    dro > buchamona 02.09.2014. 12.18

    andrejs. Neaicinu Tevi atbalstīt ne V, ne NA stulbības. Es par NA balsoju tikai nacionālās retorikas dēļ, kas attiecas uz nacionālo lozungu realizāciju, tad man nav nekādu ilūziju, ir tikai naiva cerība, ka varbūt kaut kas mainīsies, pateicoties Langes, Rībenas, Kursītes pūliņiem.

    +10
    -10
    Atbildēt

    0

    garausiitis > buchamona 02.09.2014. 12.10

    Baiba Rozentāle …. nezinu , bet viņai smuka frizūra :)

    0
    0
    Atbildēt

    0

    garausiitis > buchamona 02.09.2014. 17.04

    uzrakstīja lama un paskatījas spogulī …

    +8
    -8
    Atbildēt

    0

    dro > buchamona 02.09.2014. 11.33

    andrejs. Vai Ino nav viens no tiem, kurš vienmēr ļoti skrupulozi meklē utis TB un NA kažokā?

    ____________________

    Paldies par komplimentu! Vairums gan šeit uzskata, ka esmu fanātisks NA atbalstītājs:) Tagad nu varam atgriezties pie putleristiem un viedajiem latviešiem. Krievijā 87% atbalsta Krimnaš, bet cik % latviešu atbalstīja ieplānoto “smičku” ar SC? IR meitenes pavisam viegli sagroza pieaugušo prātus ar pāris komentāriem, tad ko pārmest krieviem, uz kuriem gāžas melu straumes no visiem ekrāniem un skaļruņiem? Es mauju kā protu un saprotu, man neviena partija nav “Rīgas Dinamo”, neaizstāvēšu ne Parādnieku, ne Zaķi, ne Āboltiņu, ne Dzintaru, kad viņš laipo, izvairoties no savas partijas biedru rīcības vērtējuma. ZZS ir ideoloģiski vistuvākā NA, saka NA ģenerālsekretārs:):):)

    +11
    -10
    Atbildēt

    0

    andris902 > buchamona 02.09.2014. 21.00

    …o, kas par “retoriku”!….

    …ja Tev nav argumentu un jāsāk grābstīties bezjēgā, lai kaut kā attaisnotu savu izvēli, balstoties uz “nacionālo retoriku”, tad nevajag brīnīties, ka vislatviešu darbi ir saistīti tikai ar daiļmuldēšanu…viņa vēlētājam ar to pietiek…kā esmu rakstījusi ne vienu reizi vien – tāds tādu atrod….

    +5
    -4
    Atbildēt

    0

    andris902 > buchamona 02.09.2014. 16.11

    …lno rakstīja: – “Es par NA balsoju tikai nacionālās retorikas dēļ, kas attiecas uz nacionālo lozungu realizāciju, tad man nav nekādu ilūziju…”

    ———————————–

    …upsss!….”nacionālās retorikas dēļ”….pat necerēju kādreiz sagaidīt tādu atzīšanos…agrāk ļaudis balsoja par smukām frizūrām, par piemīlīgu smaidu – tagad pietiek smuki papļāpāt par nacionāliem jautājumiem un ar to pietiek – rezultāts nav svarīgs…galvenais – lai ausis un sirdi silda….un tad vēl brīnamies par vēlēšanu rezultātiem…

    -“Retorika ir arī satura izklāsts ārēji izskaistinātā valodiskā formā bez tās dziļāka pamatojuma, mērķtiecīguma. /wikipedia.org/

    +9
    -8
    Atbildēt

    0

    ilmisimo > buchamona 02.09.2014. 14.59

    no. IR portālu pārņēmuši valsts nīdēji un noderīgie idioti…+++ un NA un Vienotības savstarpējie apkarotāji :))

    ___________

    vēl arī moskovītu samovāri(vienkāršas mehāniskas iekārtas) – “indiāņu ‘ežas, kurmīši un čmemļi”

    +9
    -8
    Atbildēt

    0

    dro > buchamona 02.09.2014. 10.30

    rinķī apkārt . Kad vakar par to uzrakstīju, tad puika man aizrādīja, ka esmu noilgojies pēc KGB vai Gestapo:) IR portālu pārņēmuši valsts nīdēji un noderīgie idioti.

    +12
    -10
    Atbildēt

    0

    dro > buchamona 02.09.2014. 18.03

    klusais. Neņem ļaunā, bet laikam mums viedokļi sakrīt tikai vienā jautājumā, ka bez iebildumiem nevar atbalstīt nevienu partiju. Tev nepatīk lama, man puika atgādina pa main stream peldošu ortodoksu, kuri ir vienmēr nospiedošā pārsvarā. Neuzskatu sevi par gaišreģi, bet no lasītā un savas pieredzes jūtu ar ādu, kas bīstami mūsu drošībai. Kad iestājamies NATO, es Delfos uzrakstīju, ka tas ir labi, bet vēl pilnai drošībai derētu kāda NATO bāze. Uh, kā viedie liberāļi mani gānija:) Tagad pret to iestājas vairs tikai edži un kurmji…

    +7
    -5
    Atbildēt

    0

    dro > buchamona 02.09.2014. 18.07

    zanE. …pat necerēju kādreiz sagaidīt tādu atzīšanos..

    _____________________

    Nevajag tikai rakstīt, bet pa retam izlasīt arī ko citi domā, tad nebūs pārsteigumu. Man NA nav svēto kārtā kā Tev Vienotība., kuras retorika uz vēlēšanām kļūst nacionālāka kā K. Ulmanim:)

    +8
    -5
    Atbildēt

    0

    dro > buchamona 02.09.2014. 12.10

    klusais. Tev jautrs noskaņojums:)

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

    dro > buchamona 02.09.2014. 20.29

    zanE …ln0….tātad – retorika vienalga pāri visam?….lai dzīvo daiļmuldēšana, urrāāā!..

    ______________

    Ko tik uzbudināta? Daiļrunāšana ir Vienotības, stop, kas tad tur vairs ir palicis no JL? Ģenerālo līniju nosaka hokeja fane un SC Trojas zirga jājēja un no TP pārvilinātie neveiksminieki, kuri mulst no izaicinājumiem un tā arī pēdējā gadā vairs neko nav izdarījuši. RD vēlēšanās vairs nepalīdzēja Dombrovska bilde, spice devusies uz Briseli, pārgājusi uz NA vai devusies pensijā…Nezini, kad Lembergs noteicis likvidēt KNAB?:):):)

    +7
    -4
    Atbildēt

    0

    garausiitis > buchamona 02.09.2014. 11.58

    lno – Putļers vispār ir smuku shēmu uzbīdijis no savējiem , jo saprot pār pasauli valda nauda nevis mīlestība :) Un mīlestību principā ar var nopirkt par lielu naudu ( izņemot dažus gadījumus, kas apstiprina likumsakarību :) )

    +7
    -4
    Atbildēt

    0

    garausiitis > buchamona 02.09.2014. 11.36

    lno – Ameriks nav Putļerists… Ameriks ir komjaunietis – biznesmens ar visām no tā izrietošajām sekām … :)

    +7
    -4
    Atbildēt

    0

    gliters > buchamona 03.09.2014. 09.19

    “Tev nepatīk lama, man puika atgādina pa main stream peldošu ortodoksu, kuri ir vienmēr nospiedošā pārsvarā.”

    Man savukārt dikti patīk apzīmējums “pa main stream peldošs ortodokss” – akurāt par mūsu pseidointelektuāļiem – kažoku, seglinieku u.c. un viņu šejienes kompanjoniem “svārstībās PSKP ģenerālajai līnijai līdzi”.

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    dro > buchamona 02.09.2014. 11.46

    klusais. Vai tad putļeristi nav biznesmeņi? Vai sarkanarmijas atbrīvotāji pirmām kārtām nepārbaudīja atvilknes atbrīvotajās teritorijās?:)

    +12
    -8
    Atbildēt

    0

    ilmisimo > buchamona 02.09.2014. 15.15

    klusais lno – jautrs gan … un tapēc ,ka visa šita virtuālā šķēpu laušana ir bezjēdzīga …

    _____________________

    kas netraucē tajā piedalīties un vēl citiem “morāli lasīt”

    Kā O Henrija žūpa, kas uzstājās ar atturības sprediķi.

    +12
    -8
    Atbildēt

    0

    gliters > buchamona 02.09.2014. 12.18

    andrej, es balsošu par NA tikai tāpēc, ka TUA izbeigšanas jautājumā cerība ir ir tikai uz viņiem un arī tas tikai un vienīgi tāpēc, ka NA sponsori no šīs lietas peļņu negūst un tāpēc šiem nebūs iebildumu TUA bodīti aizklapēt.

    Tā ka mani apsvērumi ir ciniski bez gala – ja NA sponsorētu baņķieri vai būvnieki, tad NA nostāja būtu citāda. Tāda nu mums ir tā realitāte.

    Kas attiecas uz krievu bērnudārziem – es ceru, ka tava kolēģe, kuras bērnam aptrūkās vieta latviešu bērnudārzā, bija uz vēlēšanām. Ja nē, tad pie šīs situācijas vainīgas ir ne tikai IZM un VARAM, bet arī viņa pati personīgi.

    +12
    -8
    Atbildēt

    0

    dro > buchamona 02.09.2014. 21.55

    zanE. Bezjēgā? Tieši kas? Vai tad vadošie Vienotības ministri būtu no JL? Pat Straujuma no TP. Vai KNABa vadības problēma būtu atrisināta, atrasti risinājumi izglītības, veselības sitēmās. Nepārmet citiem argumentu trūkumu, ja pati neatrodi neko pārliecinošāku, kā oponentam konstatēt saslimšanu, grābstīšanos bezjēgā u.t.t..

    +7
    -2
    Atbildēt

    0

    garausiitis > buchamona 02.09.2014. 12.33

    lno – jautrs gan … un tapēc ,ka visa šita virtuālā šķēpu laušana ir bezjēdzīga . Vakar skatos te Puikam uzknābājuši … un par ko ? Par to ,ka Puika pateica, ka ir bezjēdzīgi sisties pareizajiem latviešiem ar nepareizajiem… smieklīgi vai ne ? Bet Puikam taisnība lielā mērā . Mēs te tēlojam pseidopatriotus, jo reāli spējam tikai taustiņus paklabināt . Cik ir reāli gatavi paši ko darīt ? Juris , kas Rostins no Somijas visu laiku piderasus un morālos kropļus piesauc, kaut gan pats paņēmis pēdu ? Aivarsk , kurš biznesa plānus slepenos zīmē un dzied vienu dziesmu ? Kur ir reālie darītāji ,kuri var pateikt , ka es devu tādu un tādu artavu … tas nav klavieri klabināt :)

    +13
    -7
    Atbildēt

    0

    Kaspars Špūle > buchamona 02.09.2014. 10.21

    Vai putinists un kremlins ir viens un tas pats?

    Un vai gadījumā šiem abiem nav kāds sakars ar krieviem? :)

    +11
    -4
    Atbildēt

    0

    dro > buchamona 02.09.2014. 10.57

    riņķī apkārt. Žetons:)

    +10
    -2
    Atbildēt

    0

    gliters > buchamona 02.09.2014. 12.07

    Cik var matus skaldīt? SC ir krievu kolonistu un latviešu kolaborantu “projekts”, absolūtais vairākums LV krievu kolonistu ir kremlini un putleristi, bet Ameriks ir vnk kolaborants – vienmēr un visos laikos ir bijuši ļautiņi no “aborigēnu” vidus, kas izvēlas pieslieties iebrucējam, t.i. stiprākai pusei cerībā uz bonusiem personīgi sev. Amerikam, atšķirībā no Gņila vai Ždanokas “krievu pasaules” ideja ir pie d… – viņš domā, ka Krievijā būsim tā vai tā un cer, kalpodams “krievu pasaules” adeptiem, arī šādā nākotnē puslīdz ciešami “iekārtoties”.

    Kas attiecas uz Makareviču vai Grebenščikovu, tad opozīcija (lai arī mazskaitlīga) vairākuma viedoklim būs jebkurā ļaužu grupā un, galu galā, visur tiek piesaukta kā Putina mērķis “krievu (nevis kremlinu) pasaule”, tāpēc beidzot jāatzīst, ka politkorektums “nerullē” un jāsāk saukt lietas īstajos vārdos.

    +15
    -6
    Atbildēt

    0

    dro > buchamona 02.09.2014. 10.59

    andrejs. Nopietni uzskati, ka Ameriks un viņa varza ir “putinisti”?

    _____________________

    Nesapratu. Tev ir šaubas?:):):)

    +13
    -3
    Atbildēt

    0

    esmeralda_se > buchamona 02.09.2014. 11.09

    ->andrejs

    >>>Vai Ino nav viens no tiem, kurš vienmēr ļoti skrupulozi meklē utis TB un NA kažokā?>>>

    Varbūt kādreiz der arī lasīt, ne tikai rakstīt?

    +13
    -2
    Atbildēt

    0

    dro > buchamona 02.09.2014. 12.21

    andrejs. Ja ZZS nebūtu saistīta ar Lembergu, man pret šo partiju nebūtu nekādu būtisku iebildumu.

    _____________

    Tātad Tevi apmierina kopīgie balsojumi ar SC un prezidents Bērziņš:)

    +14
    -3
    Atbildēt

    0

    buchamona > buchamona 02.09.2014. 10.47

    Ino. IR portālu pārņēmuši valsts nīdēji un noderīgie idioti…+++ un NA un Vienotības savstarpējie apkarotāji :))

    +17
    -4
    Atbildēt

    0

    buchamona > buchamona 02.09.2014. 10.46

    fredka un andreij- pretjautājums. Vai SC latvieši, Gods kalpot Rīgai latvieši un viņu atbalstītāji visi ir krievi? Jeb arī, pieminu tos, kurus uzreiz varu nosaukt – Boris Grebenščikovs, jeb Andrejs Makarevičs ir latvieši? :) Vari apgalvot, ka Ukrainas armijā pret kremliniem necīnas neviens krievs?

    Šī ir pēdējā reize, kad atbildu uz šāda veida provokācijām no jūsu abu puses. Jautājums izsmelts :)

    +18
    -4
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu