Ceturtdien Kongresu namā uzstāsies slavenais tango orķestris "Silencio" • IR.lv

Ceturtdien Kongresu namā uzstāsies slavenais tango orķestris “Silencio”

29
NULL

Tango dejotāji no Argentīnas un Baltijas valstīm

Šovakar, 28.augustā plkst.19 ar koncertšovu “Esencia Tanguera” (“Tango būtība”) Rīgas Kongresu namā uzstāsies viens no pasaulē atzītākajiem Argentīnas tango orķestriem – “Silencio Tango Orchestra”, raksta aģentūra LETA. 

“Silencio Tango Orchestra” piedāvās autentisko Argentīnas tango mūzikas skanējumu, ko izdejos dejotāji no Argentīnas un Baltijas valstīm. Orķestra “Silencio” pavadībā uzstāsies tango mākslinieki no Argentīnas Laura Melo un Rikardo Barjoss, Lorena Ermokida un Pančo Martiness Pejs, kam pievienosies profesionālie tango dejotāji no Baltijas valstīm – Brigita Urbietīte no Lietuvas un Džesika Ščerbakova no Igaunijas ar saviem partneriem – Karlosu Rodrigesu no Argentīnas un Someru Surgitu no Turcijas. Dejos arī Maria un Pasi Laureni no Somijas, kas piedalījās arī pagājušā gada koncertšovā. 

Priekšnesuma horeogrāfiju veido Barjoss un Melo. Programmā būs gandrīz 20 mūzikas un dejas priekšnesumi gan solo, gan grupas horeogrāfijās. Koncertā piedalīsies arī viens no pasaulē atzītākajiem vijolniekiem un tango mūzikas komponistiem Ramiro Gallo. Koncertšovs notiks starptautiskā festivāla “Tango Sun Festival 2014” laikā, ko tradicionāli apmeklē simtiem tango dejotāju no dažādām pasaules valstīm. 

“Tango Sun Festival 2014” Rīgā un Jūrmalā norisinās no 26.augusta līdz 2.septembrim. Biļetes nopērkamas www.bilesuserviss.lv

Komentāri (29)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu