Trešdien ar krāšņu koncertu noslēgsies Dzintaru koncertzāles vasaras sezona • IR.lv

Trešdien ar krāšņu koncertu noslēgsies Dzintaru koncertzāles vasaras sezona

34
Maestro Raimonds Pauls. Publicitātes foto

Raimonds Pauls un Latvijas Radio bigbends, īpašie viesi – džeza dziedātāja Kristīne Prauliņa un trompetes virtuozs Lasse Lindgrēns

Trešdien, 27. augustā plkst. 19.30 Dzintaru koncertzāle aicina uz šīs vasaras spožāko džeza notikumu – sezonas noslēguma koncertu ar Maestro Raimondu Paulu un Latvijas Radio bigbendu. Koncerta īpašie viesi – jaunā džeza dziedātāja Kristīne Prauliņa un trompetes virtuozs no Zviedrijas Lasse Lindgrēns. 

Dzintaru koncertzāles sezonas noslēguma koncerts piedāvās iepazīt Radio bigbenda dažādās skanējuma iespējas – mūsdienīgās Kārļa Vanaga un Māra Jēkabsona kompozīcijas, populārās zviedru grupas ABBA dziesmu apdares kopā ar trompetistu Lasu Lindgrēnu, bet Maestro iepazīstinās ar ciklu “Jaunās latviešu džeza dziesmas”, kur soliste būs Kristīne Prauliņa. 

 zintaru koncertzāle ir viena no pirmajām atvērta tipa koncertzālēm Latvijā, bet tās akustiskais un konstruktīvais risinājums ir viens no labākajiem sasniegumiem šajā jomā. Savukārt mazā (slēgtā) Dzintaru koncertzāles zāle ir novērtēta kā nozīmīgs kultūras vēstures piemineklis un šobrīd tiek restaurēta, lai tajā varētu radīt laikmeta prasībām atbilstošu komforta līmeni gan koncertu apmeklētājiem, gan izpildītājiem kā ziemas, tā vasaras sezonā.

Biļetes uz koncertu nopērkamas www.bilesuparadize.lv

 

Komentāri (34)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu