VIDEO: Izdod dziesmas "SuMMerRain" remiksu par godu “Baltijas ceļam” • IR.lv

VIDEO: Izdod dziesmas “SuMMerRain” remiksu par godu “Baltijas ceļam”

30
Tommy U&Tob Luii. Publicitātes foto

Par godu Baltijas ceļa 25.jubilejai latviešu producenti Tommy U un Tob Luii nodod klausītājiem lietuviešu elektroniskās mūzikas spīdekļu “Beissoul&Einius” dziesmas “SuMMerRain” remiksu.

Ar dziesmas “SuMMerRain” remiksu Tommy U&Tob Luii turpina Batlijas atpazīstamāko mūziķu remiksu sēriju. “Šis ir Baltijas ceļa mēnesis mūsu domās un tam par godu esam lūkojušies Baltijas kontekstā uz mākslinikiem, kuru darbus mēs vēlētos remiksēt,” norāda producenti.

“Mēs joprojām meklējam unikālākās Baltijas skaņas. Nav svarīgi, vai tā ir elektronika, indī mūzika, roks vai pops. Nevis žanram, bet skanējumam ir nozīme, tāpēc mēs uzrunājām “Beissoul&Einius,” saka Tob Luii.

Apvienība “Beissoul&Einius” ir labi zināma elektroniskās mūzikas mīļotājiem Lietuvā, kur pēc uzstāšanās TV šovā tika īpaši augsti novērtēts Beissoul īpatnējais balss tembrs. “Beissoul&Einius” ir guvuši atzinību uzstājoties lielākajās Lietuvas koncertzālēs. Ar savu debijas albumu “Laikas Paikas” mūziķi ir nominēti Lietuvas “Best Electronic Music Awards 2014”.

 

Komentāri (30)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu