Kā Berluskoni • IR.lv

Kā Berluskoni

32
NULL
Juka Rislaki

Komentāri (32)

austrisv 18.08.2014. 10.03

Mūsu tiesu sistēmu vai tad “nebūvēja” Grutups. Tad kads tur brīnums, ka tā neko nespēj pret valsts izlaupītajiem. Skat nekadu apsūdzību ne Godmanim, ne kalvītim, ne Šķēlem, ne Šleseram, un tie neliesi atkal auj kājas, lai turpinatu savus nelietīgos darbus.

Lembis ari sazadzies un var algot cik tik advokātu vajag, un vai šiem slikti? Visi dzivo particībā, mierā un pilnībā un daļa stulbo velētāju pat nesaprot, ka viņi ir apzagti un apsmieti.

+11
-1
Atbildēt

0

Uldis Šneiders 18.08.2014. 08.16

Karikatūras tēma, par ko domāju jau sen. Par tiesu sistēmu var runāt daudz, bet neviens nespēj kādu pārvērst par izsmiekla objektu tik labi un profesionāli, kā “objekts” pats. Tradicionāli.

Visā šai muļķībā, ko cēli sauc par “procesu”, neskaidras ir dažas lietas – proti – vai kāds ārpus ieinteresēto loka vispār centies noskaidrot Aivara reālo ietekmi uz 90. gadu politiku (likumi, lēmumi, intereses), vai kāds ir piedāvājis izlīgumu? Pie tam – kā tas nākas, ka visa sakne ir tieši Lembergs… Citi? Jeb atkal būs tā, ka 2041. gadā par 90. gadiem runās tā: Nu – dzīvo nav, dokumenti ārzemēs – neko nevaram… Mazliet šaurpieraina domāšana…

+3
-3
Atbildēt

0

kristrun 18.08.2014. 19.21

Turpretī “stulbo” vēlētāju gudrākajai daļai nekas nav pretī, ka jenoti viņus aptīra joprojām un, acīmredzot, turpinās čakarēt vēl 4 gadus. Vienkārši piever acis un cenšas arī paši gūt kādu baudu.

+1
-4
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu