Ceturtdien Kalnciema kvartālā "Pieci.lv" visas dienas garumā svin pirmo dzimšanas dienu • IR.lv

Ceturtdien Kalnciema kvartālā “Pieci.lv” visas dienas garumā svin pirmo dzimšanas dienu

26
NULL

Piedalīsies vairāk nekā 30 Latvijas mākslinieku 

Šodien Kalnciema kvartālā Latvijas Radio 5 – “Pieci.lv” – ar vairāk nekā 30 mākslinieku piedalīšanos un svinībām 16 stundu garumā svinēs savu pirmo dzimšanas dienu, raksta aģentūra LETA. Kalnciema kvartālā, no kurienes visas dienas garumā raidīs “Pieci.lv”, uz Toma Grēviņa brokastu šovu “Pieci rīti” plkst.7 kā pirmie viesi ieradīsies “Duets Sandra”, savukārt plkst.8 uzstāsies grupa “Transleiteris”, kurai šī uzstāšanās būs visgarākā tās pastāvēšanas vēsturē. Pie Martas Līnes viesosies un akustiskus īskoncertus sniegs Aminata Savadogo un “Dzelzs vilks”. Magnuss Eriņš izdancinās grupu “Limonādes” un Aiju Andrejevu. Renārs Zeltiņš raidījumā “Labirints” izaicināšot kādu pazīstamu tautas varoni. Sveicēju vidū būs arī “Carnival Youth”, “Rīgas modes”, Māsas Dimantas, “Pyro Trees”, “Bez PVN”, “The Sound Poets”, “Mellendig”, Miks Dukurs un daudzi citi mūziķi. 

“Vakara nagla” būs hiphopa koncerts no plkst.20 līdz plkst.22, kad uz vienas skatuves kāps vairāk nekā 20 mākslinieki – “Ozols”, “Pikaso”, “Abra”, “Oriole”, “BARS”, “Goonsquad”, “2K1”, “Mazais zaļais”, “Džuzepe”, “JeeKaa”, “ansis”, “Riekstu armija” un citi. Diena noslēgsies ar ballīti, kurai īpašu skaņu celiņu sarūpējušas “Pieci.lv” ētera personības – Toms Grēviņš, DJ “Rudd”, DJ “Get Dizzy” un “Magnuss”. Pasākumā varēs izjust tiešraides atmosfēru, baudīt brokastis un daudzu viesu uzstāšanos. Tie, kuri nevarēs pievienoties svinētāju pulkam, varēs notiekošo klausīties ne vien FM viļņos Latvijas lielākajās pilsētās, bet arī internetā un “Pieci.lv” mobilajā aplikācijā. 

Latvijas Radio 5 – “Pieci.lv” – ir jauniešu sabiedriskais medijs un vienīgais radio Latvijā, kurā netiek atskaņotas reklāmas. “Pieci.lv” apvieno dažādu dzīvesstilu un viedokļu līderus, veidojot sabiedriskā medija platformu, caur kuru augt un attīstīties var dažādu subkultūru piekritēji.

Komentāri (26)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu