Ceturtdien Kalnciema kvartālā spāņu mūzikas vakars • IR.lv

Ceturtdien Kalnciema kvartālā spāņu mūzikas vakars

21
Publicitātes foto

Uzstāsies mūziķu apvienība “Feten Feten” no Spānijas

Šovakar plkst.19 Kalnciema kvartālā notiks spāņu mūzikas vakars, raksta aģentūra LETA. 

Kalnciema kvartālā uzstāsies mūziķu apvienība “Feten Feten” no Spānijas. Vakara ievadā grupu iesildīs spāņu mūzikas pārstāvji Latvijā “Los Daugavas Nens”. “Feten Feten” ir divu talantīgu mūziķu Djego Galasa un Horhes Arribas duets no Spānijas. Grupa izpilda oriģinālkompozīcijas, kurās pamatā dzirdami spāņu tradicionālie un kabarē ritmi, kā arī dažādi citi mūzikas stili, kuri iedvesmojuši duetu. “Feten Feten” mūzikā ir valša ritmi, fandango, bolero, tarantella, Vidusjūras melodijas, Austrumeiropas ritmi un Spānijas centrālās daļas – kastīliešu melodijas. 

Grupā spēlējošie komponisti spēlē ne tikai vijoli un akordeonu, bet arī trompeti, metalafonu un mandolīnu. “Los Daugavas Nens” ir spāņu mūzikas grupa no Rīgas, kuras programmā ir kubiešu salsa, spāņu rumba-flamenko un spāņu pop, meksikāņu bolero, argentīniešu tango, kā arī citu stilu dziesmas spāņu, basku un katalāņu valodā. Grupas solists Havjers Fernandess Kruss pazīstams arī kā “Spāņu kultūras centra “Seneca” dibinātājs un spāņu valodas pasniedzējs. 

Pasākuma laikā darbosies dažādas brīvdabas kafejnīcas. Ieeja pasākumā būs bez maksas. Vairāk informācijas Kalnciema kvartāla mājas lapā

Komentāri (21)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu