Latvijas hokeja izlase revanšējas Znaroka un Vītoliņa vadītajai Krievijai • IR.lv

Latvijas hokeja izlase revanšējas Znaroka un Vītoliņa vadītajai Krievijai

37
Vārtsargs Ivars Punnenovs. Foto: Vladislavs Proškins, F64

Šajā mačā Latvijas izlases vārtos debitēja Punnenovs

Latvijas hokeja izlase Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) turnīra atkārtotajā mačā sestdien ar rezultātu 1:0 (0:0, 1:0, 0:0) savā laukumā pieveica Krievijas valstsvienību, ko vada bijušie Latvijas izlases spēlētāji un tās treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Vienīgos vārtus cīņas 30.minūtē guva Juris Štāls, bet Latvijas izlases vārtos ar “sauso” maču debitēja 19 gadus vecais Ivars Punnenovs, ziņo LETA.

Kaut maču atkal ievērojami aktīvāk sāka Krievijas izlase, trešdaļas vidū viesi divreiz palika mazākumā, kas cīņas gaitu izlīdzināja. Vārti pirmajā trešdaļā tā arī netika gūti, sportistiem pārtraukumā dodoties pie rezultāta 0:0, tomēr atkal vairāk uzbruka viesi. Šajā trešdaļā maču traumas dēļ atstāja Ēriks Ševčenko, kuram, iespējams, savainojums pat liegs piedalīties pasaules čempionātā.

Arī šajā cīņā pirmos vārtus guva tieši Latvijas izlase, kad otrās trešdaļas vidū skaistā pretuzbrukumā pēc debitanta Roberta Lipsberga piespēles izcēlās Juris Štāls. Arī trešdaļas turpinājumā Latvijas izlase uzbruka samērā aktīvi, nosargājot vadību ar rezultātu 1:0.

Pretēji prognozēm trešās trešdaļas ievadā izteikts Krievijas izlases nebija manāms. Kaut trešdaļas vidū Krievijas izlases iniciatīva tomēr arvien pieauga, tās darbībās arvien vairāk bija arī manāma nervozitāte. Pēdējās divās minūtēs Krievijas izlases vārti bija tukši, bet visus viņu centienus izraut neizšķirtu apturēja vārtos lieliski spēlējošais Ivars Punnenovs.

Par labāko spēlētāju Latvijas izlasē tika atzīts tieši Punnenovs, bet Krievijai – Iļja Ņikuļins.

Šajā mačā Latvijas izlases vārtos debitēja Punnenovs, tāpat pirmoreiz laukumā devās Roberts Lipsbergs un Jānis Ozoliņš.

Pirmo maču kopš Soču olimpiskajām spēlēm aizvadīja Miks Indrašis, bet no piektdien nespēlējušajiem laukumā devās arī Gunārs Skvorcovs, Artūrs Kulda, Kristaps Sotnieks, Mārtiņš Porejs un Mārtiņš Gipters.

Krievijas izlases vārtus sargāja talantīgais Andrejs Vasiļevskis, bet nemainīgs bija palicis vien pirmais uzbrucēju virknējums.

Abu komandu pirmajā mačā piektdien diezgan liels pārsvars piederēja Krievijas izlasei, kas tika pie uzvaras ar rezultātu 3:2.

Piektdien savu 218. spēli Latvijas izlasē aizvadīja Rodrigo Laviņš, apsteidzot līdzšinējo rekordistu Aleksandru Ņiživiju. Zīmīgi, ka nākamajā nedēļā Latvijas izlases treniņiem plāno pievienoties arī Ņiživijs, kurš atkal varēs pacīnīties ar Laviņu par valstsvienības rekordista godu.

Latvijas izlasi pašlaik trenē Kūlens, Kārlis Zirnis un Juris Klodāns, bet galvenais treneris Teds Nolans komandai pievienosies ap nākamās nedēļas beigām.

 

Komentāri (37)

Inese 20.04.2014. 11.30

IRsa sākuse rakstīt par sētas mačiem? ;)

Labāk būtu ziņojuši par to, ka NA draugu Labējā sektora kaujinieki nogalinājuši pret Kijevas huntu protestējošus cilvēkus Slavjanskā:

СМИ сообщили об убийстве пяти человек бойцами ПС в Славянске http://vesti.ua/donbass/48379-rossijskie-smi-soobwili-ob-ubijstve-pjati-chelovek-bojcami-ps-v-slavjanske

В Славянске ополченцы заявили о семерых убитых и раненых нападавших у блокпоста http://gazeta.ru/politics/news/2014/04/20/n_6096685.shtml

+3
-11
Atbildēt

4

    agijs > Inese 20.04.2014. 13.04

    Atver delfi.lv sadaļu “pozitīvi” un tur noteikti atradīsi savu pieminēto rakstu…

    +8
    -4
    Atbildēt

    0

    Juris Dzelme > Inese 20.04.2014. 15.15

    ej savas utis kaut, ne te bļuznij !!!!!

    +8
    -4
    Atbildēt

    0

    silvija > Inese 20.04.2014. 15.53

    Ko tu te pļūtī pie katra raksta, riebjas vērt portālu vaļā.

    +9
    -4
    Atbildēt

    0

    Ilze > Inese 20.04.2014. 18.12

    Tieši tāds ir ločmeļa bandas uzdevums, radīt riebumu un normālus cilvjus no portāla aizbaidīt.

    +11
    -4
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu