Kā un vai jūs varētu/gribētu boikotēt Krieviju? • IR.lv

Kā un vai jūs varētu/gribētu boikotēt Krieviju?

24

1==Atteikties no Krievijas TV skatīšanās//2==Nepirkt Krievijā ražotas preces//3==Neapmeklēt kultūras pasākumus//4==Nebraukt uz Krieviju//5==Vasarā neuzņemt krievu vasarniekus//6==Likt manīt attieksmi biznesa partneriem//7==Neslēgt jaunus līgumus ar Krieviju//8==Nezinu//9==Neatbalstu boikotu//10==Cits variants//11==//12==//13==//14==//15==//16==//17==//18==//19==//20==//

Komentāri (24)

reksa 04.03.2014. 14.20

IR ir aizmirsis piedāvāt šādu “sankciju”: neapsveikt Putinu dzimšanas dienā un piedraudēt, ka neapsveiks arī nākamgad.

Protams, cilvēki ar garīgās attīstības traucējumiem ir jāintegrē sabiedrībā, bet kāpēc viņiem pilnībā uzticēt aptauju rīkošanu?.. Pat nepārbaudot, ko viņi dara… Ko?

Es IRu nesaprotu. Vai nu pašā IRā ir daudz šādu cilvēku, vai arī IR apzināti un ļaunprātīgi piedalās savu lasītāju debilizācijā… Grūti iedomāties citu variantu :)

IRā ir daži interesanti žurnālisti, bet brīžiem, pavērojot IRa darbību, rodas doma: labi, ka šie IRnieki nav polītiķi, viņi droši vien būtu sastrādājuši vēl lielākus sūdus nekā dažādi sleseri, šķēles un lembergi. Vājprātība ne ar ko nav labāka par alkatību.

Ja jau IR gribētu uzzināt savu lasītāju viedokli par sankcijām pret Krieviju, būtu piedāvājis vairāk vai mazāk nopietnas sankcijas:

– aizliegt ieceļot Latvijā Krievijas amatpersonām

– aizliegt pirkt nekustamos īpašumus Krievijas pilsoņiem

– aizliegt ievest Krievijas preces

– iesaldēt diplomātiskās attiecības

– iesaldēt Krievijas amatpersonu kontus

– pārtraukt Krievijas TV raidīšanu Latvijā

– pārtraukt sadarbību kultūrā un sportā

utt. utt.

Nē, IRam interesē, vai IRa lasītāji ir gatavi nepieņemt krievu vasarniekus. Sviests! :)))))) Var iedomāties, ka IRa lasītāji to vien dara, ka pieņem vasarniekus. IR spēj visu padarīt par absurdu un izsmieklu. Smieties protams ir veselīgi un pat nepieciešams, bet tad IRa aptaujas un daudzus rakstus vajadzētu likt pie Anekdotēm. Joku telpa – rēc sveiks!

+5
0
Atbildēt

1

    ievuliitis > reksa 04.03.2014. 14.30

    Vēl redakcija varētu uzrakstīt – netirgot ziedus 9.maijā okupantu saietā. Varbūt kādam badīgam latvietim tas vēl nav ienācis prātā. Piedošanu, redakcija nekad nelietos vardu “okupanti”, liks “kara beigu dienas svinetāji”.

    Vakar intervēju Ukrainas Kongresa priekšsēdētāju Nikolaju Pavļuku. Kongress ir vērsies pie NEPLP ar lūgumu pārstāt izplatīt dezinformāciju par notikumiem Ukrainā caur valsts finansēto Lattelekomu. Bet IRam ir svarīgi saglabāt iespēju dezinformēt lielu (milzīgu) daļu Latvijas sabiedrības un ļaut noskaņot to pret mūsu valsts iekārtu (sk. Ozoliņa rakstus par neaizskaramo vārda brīvību)

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

Daiga Grava 24.06.2014. 07.56

Ko jus nabagi mulki paklaujieties visadu pasaules noziedznieku propogandam.Labak aktivi sadarbojoties ar savu izejvielam bagato kaiminu uz vienlidzigiem pamatiem.ASV un rietumiem uz mums nosplauties.Vini censas tikai sava laba.Kas atiecas uz Krimu,es tam visam sekoju.Ta bija iedzivotaju griba,bez kadas piespiesanas.Tas pats Donecka.Federilizaciju grib teritorijas iedzivotajui,pretstata Kijevas fasistiskajai ricibai ASV policejiskaja pavada. Un tie referendumi ir likums pasaulei.

0
0
Atbildēt

0

dace_roze_lmt_lv 04.03.2014. 21.43

Bet Krievijai uz Latviju ar tās boikotiem ir nospļauties.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu