Šnore EP vēlēšanās kandidēs no Nacionālās apvienības saraksta • IR.lv

Šnore EP vēlēšanās kandidēs no Nacionālās apvienības saraksta

56
Edvīns Šnore. Foto: Aigars Eglīte, F64

Ar pirmo numuru EP vēlēšanās startēs pašreizējais eiroparlamentārietis Roberts Zīle

Nacionālās apvienības “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un brīvībai”/LNNK (VL-TB/LNNK) valde pirmdien nolēma, ka VL-TB/LNNK sarakstā Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās ar ceturto numuru kandidēs vēsturnieks Edvīns Šnore, aģentūrai LETA sacīja partijas līdzpriekšsēdētājs Gaidis Bērziņš.

Šnore ir pazīstams kā dokumentālās filmas “Padomju stāsts” (“The Soviet Story”) autors un režisors. Savukārt saistībā ar politiskajām aktivitātēm viņš pagājušajā gadā izveidoja un apmaksāja reklāmu radio pret termiņuzturēšanās atļauju piešķiršanu, iegādājoties nekustamo īpašumu.

Nacionālās apvienības valde apstiprināja arī citus kandidātus EP vēlēšanām. Ar pirmo numuru no VL-TB/LNNK saraksta EP vēlēšanās startēs pašreizējais eiroparlamentārietis Roberts Zīle, savukārt otrais numurs būs tieslietu ministrei Baibai Brokai, trešais būs Kultūras ministrijas parlamentārais sekretārs Rihards Kols, bet ceturtais – Šnore.

Tālāk VL-TB/LNNK sarakstā EP vēlēšanās sekos Rēzeknes Augstskolas rektors Edmunds Teirumnieks, Kocēnu novada domes deputāte Evija Nagle, jurists Uldis Brūns, Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas Bauskas filiāles vadītāja Līga Jankova, Carnikavas novada domes deputāte, Saeimas sekretāra Dzintara Rasnača (VL-TB/LNNK) biroja vadītāja Daiga Kalnbērziņa un Rīgas domes deputāts, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Eksporta veicināšanas nodaļas vadītājs Andris Pārups.

Tikmēr 11.numurs sarakstā būs vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Eināra Cilinska (VL-TB/LNNK) biroja vadītājai Marikai Zeimulei, tālāk sarakstā iekļauta Talsu novada domes deputāte un “Talsu autotransporta” Pasažieru pārvadājumu daļas vadītāja Ilze Indriksone, “Latvijas gaisa satiksmes” iepirkumu speciālists konsultants Ēriks Ezeriņš un juriste Krista Veita.

Savukārt sarakstu noslēgs jurists Edgars Jansons, kā arī Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas ierēdnis Māris Klismets.

Par saraksta apstiprināšanu ceturtdien, 27.februārī, vēl lems Nacionālās apvienības dome.

 

Komentāri (56)

dro 24.02.2014. 23.24

Šnore viscienījamākā kandidatūra EP vēlēšanās.

+18
-3
Atbildēt

1

janis17 24.02.2014. 21.47

Ar Šnori Latvija iegūtu ļoti principiālu un nelokāmu latviešu tautas interešu aizstāvi Eiropas Parlamentā.

+20
-7
Atbildēt

0

Antra 24.02.2014. 22.24

Tas, ka krievu fašistiskie izdzimteņi pret Šņores kungu pielietoja savu sātanisko rituālu, viņa lelles dedzināšanu, pielīdzināms vismaz augstākai kinobalvai, Oskaram.

https://gulags.wordpress.com/2008/05/18/maskava-izrekinas-ar-the-soviet-story-autoru-edvinu-snori/

+14
-6
Atbildēt

1

    Nika > Antra 24.02.2014. 22.35

    haha stulbie slimie krievi :))

    +7
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu