LNSO Vecgada koncertā Bernstaina mūzikls "Wonderful Town" • IR.lv

LNSO Vecgada koncertā Bernstaina mūzikls “Wonderful Town”

14

Koncerti 28., 29. un 30. decembrī. Diriģents Andris Poga. Solisti Kima Krisvela, Ieva Parša, Intars Busulis, Kosts Smorigins

Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris gadu piedāvā aizvadīt ar īstu Ņujorkas vērienu. LNSO Vecgada koncertos 28., 29. un 30. decembrī dzirkstīs Leonarda Bernsteina mūzikls “Wonderful Town” (“Brīnišķā pilsēta”), uz Lielās ģildes skatuves mirdzēs spilgtas mūzikas zvaigznes: izcilā mūziklu dīva Kima Krisvela, kas savulaik dziedājusi Rūtas lomu ar “Berlīnes filharmoniķiem” un Saimonu Retlu, Ieva Parša un Intars Busulis, kuri pirms dažiem gadiem dziedāja šo mūziklu Cēsu mākslas festivālā un Lietuvas basbaritons Kosts Smorigins, kurš kā operu un oratoriju solists patlaban ir viena no spožākajām uzlecošajām zvaigznēm pasaules opernamos un koncertzālēs. 

Korim “Latvija” būs ne tikai jādziet, bet arī jāiejūtās visdažādākajās lomās un jāļaujas deju ritmiem. Košā un muzikāli bagātā stāsta vadību uzņēmies un pie diriģenta pults stāsies LNSO mākslinieciskais vadītājs un galvenais diriģents Andris Poga. Leonarda Bernsteina azartiskais mūzikls klausītājus aizvedīs uz iespēju un pārsteigumu pilsētu Ņujorku kopā ar divām māsām no Ohaio, kas nolēmušas to iekarot. 

Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv

 

Komentāri (14)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu