Norvēģija iesaldējusi visus politiskos kontaktus ar Krieviju • IR.lv

Norvēģija iesaldējusi visus politiskos kontaktus ar Krieviju

26
Norvēģijas premjerministre Erna Solberga tikšanās laikā šogad novembrī ar Ukrainas premjerministru Arsēniju Jaceņuku. Foto: EPA/LETA

Norvēģija atsauks arī visus savus militāros ekspertus un atcels plānotās kopējās militārās mācības

Norvēģija iesaldējusi visus politiskos kontaktus ar Krieviju, jo tās darbības Austrumukrainā un Krimā ir nepieņemamas, intervijā izdevumam “Zerkalo nedeļi. Ukraina” atklājusi Norvēģijas premjerministre Erna Solberga.

Premjere intervijā paziņoja, ka Norvēģija atsauks arī visus savus militāros ekspertus, kuri strādāja Krievijā uzticības vairošanas pasākumu ietvaros, un atcels plānotās kopējās militārās mācības. “Tas viss notiek Ukrainas situācijas dēļ,” teica Solberga.

Solberga norādīja, ka patlaban abu valstu starpā pastāv vairs tikai kontakti vietējā līmenī jūras satiksmes un zvejniecības jomās, kas ir parasta prakse un no kuras Norvēģija neredz jēgu atteikties.

 

Komentāri (26)

andrejsg 24.11.2014. 02.49

Kontaktiem ir jēga, ja puses mēģina viena otru saprast un saskaņot viedokļus.

Ja Puķins pieturas tikai pie sava un otras puses viedokli pat necenšas saprast, tad nekādām sarunām nav ne mazākās jēgas.

+2
0
Atbildēt

0

lno 23.11.2014. 23.28

Голый Центробанк, или Миф о баснословных резервах http://slon.ru/economics/golyy_tsentrobank_ili_mif_o_basnoslovnykh_rezervakh-1174988.xhtml

+1
-1
Atbildēt

0

lno 23.11.2014. 23.37

Рост цен на гречку и начавшийся в связи с ним дефицит крупы в России взбудоражили Рунет так, как уже давно не будоражило ни одно другое событие. Некоторые блогеры даже строят апокалиптические прогнозы.

http://www.dw.de/блогозрение-крупные-проблемы-россии/a-18080434

0
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu