Sestdien Lielajā Ģildē koncerts bērniem „LeNeSOns lasa aizsietām acīm" • IR.lv

Sestdien Lielajā Ģildē koncerts bērniem „LeNeSOns lasa aizsietām acīm”

28
Publicitātes attēls

Vajadzēs  saklausīt milzi, laimes māti un velnu riņķadančus, palīdzēt alvas zaldātiņam izkļūt no zivs vēdera un atkal tikt mājās 

Sestdien, 22.novembrī plkst. 11 (krieviski) un plkst.14 (latviski) Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris bērnus un viņu vecākus atkal aicina uz tikšanos ar zinātkāro LeNeSOnu, rakstīts Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra mājas lapā.  Mazos klausītājus gaida aizraujošs koncertpiedzīvojums. 

Šoreiz LeNeSOna palīgs un skolotājs būs aģents PP. LeNeSOnam un bērniem vajadzēs skaņupasaulē saklausīt milzi, laimes māti un velnu riņķadančus, palīdzēt alvas zaldātiņam izkļūt no zivs vēdera un atkal tikt mājās. Šajā tikšanās reizē būs mūzika, ko sacerējuši divi vecāka gadagājuma latviešu kungi. Viens no viņiem ir stipri nopietns vīrs. Viņš labi pazīst orķestri un zina, kādi instrumenti jāliek kopā, lai panāktu pasakainus skaņu efektus – mazliet pabiedētu ar milžiem, mazliet izklaidētu ar dejiski noskaņotiem spriganiem velniem un maķenīt arī aplaimotu, jo kā gan citādi var būt, ja satiek pašu Laimesmāti! Šī vīra vārds ir Romualds Kalsons. 

Otrs ir Pēteris Plakidis – liels gudrinieks. Nav mūzikas, ko viņš nezinātu, nav klavierdarbu, ko viņš nebūtu izspēlējis. Ar ko beidzas šis stāsts, uzzināsiet, kad arī jūs koncertā aizsiesiet acis! Koncertu starpbrīžos, kā ierasts, notiks dažādas aktivitātes, priekšnesumi, un būs iespējams piedalīties radošajās darbnīcās. 

Koncertu vadītājs un diriģents – Andris Vecumnieks. Koncertu režisore – Paula Pļavniece 

Biļetes cena 5 – 15 eiro. Biļetes nopērkamas Lielās ģildes un www.bilesuparadize.lv

Komentāri (28)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu