Žurnāls Putinu ierindo kopā ar brutāliem aģitatoriem un teroristiem • IR.lv

Žurnāls Putinu ierindo kopā ar brutāliem aģitatoriem un teroristiem

22
Attēls no žurnāla internetversijas.

“Foreign Policy” iekļuvis arī Latvijā pazīstamais Kremļa ideologs Aleksandrs Dugins

Pasaules 100 domātāju reitingā, ko sastāda respektablais žurnāls “Foreign Policy”, Krievijas prezidents Vladimirs Putins iekļauts sadaļā “Aģitatori” kopā ar Sīrijas un Nigērijas teroristiem un arī Latvijā pazīstamo Kremļa ideologu un odiozo vēsturnieku Aleksandru Duginu.

Pavisam nesen cits žurnāls – “Forbes” – atzina Putinu par ietekmīgāko cilvēku pasaulē. Tagad viņu otrs žurnāls, kas analizē un raksta par ārpolitiku, Putinu salicis kopā ar Duginu – filozofu, vēsturnieku un politologu, no kura ģeopolitikas grāmatām apmāca studentus un pat Krievijas armijas topošos virsniekus. Mediji vēsta, ka viņa idejās ieklausās Putins. Dugins pagaidām neesot iekļauts Latvijas “melnajā sarakstā”.

Viņiem līdzās ir arī Sīrijas un Nigērijas teroristu līderi – Islāma valsts vadītājs Abubakrs Albagdadi, Nigērijas “Boko Haram” līderis Abubakrs Šekau, viens no galvenajiem teroristu finansētājiem Hadžadža ben Fahs Aladžmi, kā arī tā saucamās Doņeckas tautas republikas vadonis Aleksandrs Borodajs.

Citu pasaules valstu līderi šajā reitingā iekļuvuši sadaļā “Lēmēji”. Tajā var atrast Vācijas kancleri Angelu Merkeli un viņas valdības integrācijas ministri Aidanu Ozoguzu, Irānas prezidentu Hasanu Ruhani, Indijas premjerministru Narendu Modi un Itālijas valdības vadītāju Mateo Renci.

Sadaļā “Challengers” (“Urdītāji”) iekļauta Ukrainas žurnāliste un sabiedriskā aktīviste Tatjana Černovola par savu cīņu ar bijušā prezidenta Viktora Janukoviča režīmu un korupciju, kā arī Francijas labējo pārstāve Marina Lepēna un citi.

Savukārt sadaļā “Advokāti” iekļauta Ukrainas aktīviste Anna Hopko, kas tagad ievēlēta Ukrainas parlamentā. Viņa pazīstama ar aktīvu līdzdalību Maidana kustībā. Šajā sadaļā iekļauts arī cilvēktiesību aizstāvības organizācijas HRW Sīrijas nodaļas direktors Rami Abduls Rahmans.

Kopumā žurnālam ir desmit nomināciju kategorijas. Ar visām varat sīkāk iepazīties šeit.

 

Komentāri (22)

west 19.11.2014. 18.00

Un ? Cerams, ka šos reitingus paziņo arī kaut kādās ziņās pirms seriāliem. Citādi Eiropas mājsaimnieces, kuras nelasa par politiku, bet iet vēlēt, tā arī laimīgi nomirs nemaz īsti neapjautušas, kas ir šis Putins. Toties viņas noteikti zinās, kāpēc dons Alfredo neapprecēja skaisto Mariannu.

+17
-1
Atbildēt

0

Fikseris 19.11.2014. 18.38

Aleksandrs Dugins ir 100% fashists. Putins ir vienkarshi bezkaunigs bledis, shovinists un mahinators- isak sakot krievs :)

+12
-1
Atbildēt

4

    Ebenemezers-3 > Fikseris 19.11.2014. 18.46

    lasot biograafiju , redzams ka piejauktas žiidu asinis , ja vecteevs samaisiits mongoloiids , nu tad tur nekas labs nevar sanaakt.

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    TanteSidra > Fikseris 20.11.2014. 01.26

    viss ko krievi apzīmē ar vārdu “интеллихенция” tiem nāk no žīdiem, pašiem viņiem tāda slāņa nav jo cilvēki ir vienkārši nu varbūt vienīgi kādi atsevišķi individi, piemēram Gagarins, bet nu, – Pūtins gan tik gudrs neizskatās.

    arī viņu klasiķi kas radīja tiem liriku Puškins un Mats cik zināms nebija krievi, drīzāk melnie.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    v_rostins > Fikseris 19.11.2014. 19.13

    Ebenemezers

    lasot biograafiju , redzams ka piejauktas žiidu asinis

    _____________________

    Varbūt paskaidrosi, kas ir “žīdu asinis”?

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    west > Fikseris 19.11.2014. 19.08

    Krievs, žīds, mongoloīds …

    Jūs tur abi vēl svētkus svinat ? Kāda tieši šim faktam ir nozīme ? Tas nav par konkrētām personām, bet par principu.

    Ir tūkstošiem šo tautību cilvēku ar pilnīgi skaidru, loģisku, veselīgu pasaules uztveri un tūkstošiem pilnīgi nozombētu latviešu verga dvēselišu – “saimnieka” gaidītāju ar totalitāro domāšanu. Un otrādi. Problēma nav tautībā, bet galvā.

    Nekad nevajag teikt “tipisks” vai “visi” attiecība uz jebkuru tautu. Kaut vai tāpēc, ka tā nav taisnība, bet es esmu par taisnību.

    +6
    -1
    Atbildēt

    0

aivarsk 19.11.2014. 19.10

Žurnāls Putinu ierindo kopā ar brutāliem aģitatoriem un teroristiem
———
Vai ir kādas pazīmes, ka viņš un visa viņa banda tādi nebūtu???

+8
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu