Belēvičs pamet uzņēmuma "Saules aptieka" valdi • IR.lv

Belēvičs pamet uzņēmuma “Saules aptieka” valdi

28
Guntis Belēvičs. Foto: Renāte Briede, LETA

Pametīs vadību arī citos uzņēmumos

Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) izvirzītais veselības ministra amata kandidāts, 12.Saeimā ievēlētais deputāts Guntis Belēvičs (ZZS) ir atstājis uzņēmuma SIA “Saules aptieka” valdi, aģentūrai LETA apstiprina Belēvičs.

“Firmas.lv” liecina, ka izmaiņas uzņēmuma valdē reģistrētas šodien. Darbu “Saules aptiekas” valdē turpina līdzšinējie valdes locekļi Vija un Artūrs Belēviči un Anita Pozņaka.

Belēvičs norāda, ka lēmums atstāt “Saules aptiekas” valdi ir saistīts ar viņa ievēlēšanu 12.Saeimā.

“Gatavojos kļūt par Saeimas deputātu. Tāpat, lai novērstu interešu konflikta iespējamību, atstāju darbu “Saules aptiekas” valdē. Tuvākajā laikā atstāšu darbu arī citu komercsabiedrību vadībā,” skaidro Belēvičs.

Kā liecina “Firmas.lv” informācija, Belēvičs ir valdes loceklis uzņēmumam “Saules aptieka” pilnībā piederošajā SIA “Zemitāni”, uzņēmumā SIA “Baltic Farma Service”, bet uzņēmumā SIA “Genera” Belēvičs ir padomes loceklis.

“Saules aptieka” pērn apgrozījusi 12,46 miljonus eiro, liecina “Firmas.lv” informācija.

Salīdzinot ar 2012.gadu, kad uzņēmuma apgrozījums bija 11,33 miljoni eiro, tas ir pieaugums par 11%. Tikmēr uzņēmuma peļņa pērn augusi par 3,9% – no 961 488 eiro 2012.gadā līdz 998 998 eiro 2013.gadā.

SIA “Saules aptieka” dibināta 1998.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 256 116 eiro. “Saules aptieka” pilnībā pieder Artūram Belēvičam.

 

Komentāri (28)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu