Ceturtdien grāmatu veikalā "Robert's Books" Imanta Dakša akustiskais koncerts • IR.lv

Ceturtdien grāmatu veikalā “Robert’s Books” Imanta Dakša akustiskais koncerts

40

Akustiskais koncerts “Matērijas bilžu grāmata”. Apskatāmas arī Dakša fotokolāžas

Rīgā, grāmatu veikalā “Robert’s Books”, ceturtdien, 23.oktobrī plkst.19 notiks filozofiskā dziesminieka Imanta Dakša akustiskais koncerts “Matērijas bilžu grāmata”, raksta aģentūra LETA. 

“Robert’s Books” ir rakstītā vārda templis un vieta rimtas dzīves baudīšanai, kur literatūru angļu valodā papildina laba kafija, vīns un savējie – grāmatu un kultūras mīļotāji. Rudens sezonu grāmatu veikals atklāj ar Dakša akustisko koncertu, ko papildinās mūziķa dzeja un fotokolāžas. 

Dakša radošā daba savienojas ar vēlmi dot iedvesmojošu impulsu citiem cilvēkiem. Dziesmu tekstos Daksis caur savu pieredzi atklāj pasaules redzējumu, kas tiecas skatīt globālus procesus dziļāk. Mūziķis uzstājas ļoti ekspresīvi un atbrīvoti, eksperimentē ar dažādiem balss efektiem un ritmiem. Vienā koncertā Daksis var transformēties no šamaņa, kas cīnās par gara brīvību un izkliedz visu dzīvo būtņu ciešanas, līdz jūtīgam sapņotājam, kas pasaules būtību saskata arī tās mazākajos elementos. 

Līdz šim Daksis ir darbojies ar mūziku un vārdiem, bet līdztekus tam viņš rada arī fotokolāžas. Šajā koncertā būs aplūkojama daļa no tām. Biļetes cena ir seši eiro. 

Tās iepriekšpārdošanā pieejamas veikalā “Robert’s Books“, Dzirnavu ielā 51. Biļešu skaits ierobežots. Pirmajiem desmit pircējiem dāvanā paredzēts Dakša albums “Elpo, bērns!”.

Vairāk par mūziķi viņa mājas lapā

Komentāri (40)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu