Kā vērtējat Latvijas pievienošanos eirozonai? • IR.lv

Kā vērtējat Latvijas pievienošanos eirozonai?

14

1==Tas ir labi//2==Neatbalstu//3==Nebija citas izvēles//4==Vajadzēja referendumu//5==Nezinu//6==Cits variants//7==//8==//9==//10==//

Komentāri (14)

Jânis Bankoviès 10.07.2013. 11.35

Divi varinati,, skatoties uz šo nedabisko skaitli pret eiro( kremlini kā vienmēr cieš no lielummānijas, tamdēļ zaudē ticamības momentu), kas abi neliecina par IR komandu( redakciju, tehniķiem) neko labu.

Sliktais scenārijs- IR redakcija ir piepirkti radīt sūdīgu fonu LV integrācijai tur kur mēs esam sen piederīgi – Eiropas kultūras telpā( tā skar arī ekonomiku), respektīvi IR norāda savu jauno virzienu BACK to USSR.

Labākais scenārijs, IR tehniķi ir diezgan lauznīgi ,ka nevar balsošanā izķer slimīgas balsošanas izpausmes, pieņemot pat ka Antonijielas troļļi ir pietiekoši advancēti, lai startētu ar dinamiskajām IP adresēm, un formāli ir dažādas balsis, var taču skaidri redzēt ,ka dienā tēmai interese X balsojumi stundā( tas pie tā ka aktīvais dienas laiks), un konkrēts +- realitātes atspoguļojums( lielākai daļai pie kājas,kāda valūta, konkrētai daļai par eiro, citai pret eiro), tad pķšņi naktī pēkšņi ~Xx10 lielāka aktivitāte un visa pret eiro.

Respektīvi IRam tomēr kaut kas jādara, lai ierobežotu troļļu aktivitātes, jo pretējā gadījumā var viegli pārvērsties par vienkārši maziem delfiem, kur vienīgais kas izraisa interesi ir pati ziņa, bet komentāri(personiskā saskarsme un diskusija, kas nodrošina konkrētajā vietnē ilgāku atrašanos un loģiski reklāmdevēju atdevi, interesē tikai troļļiem( vai nu apzināti virzītajiem, vai tiešām traumētiem vai paviegliem ļautiņiem, kas nu tur uzbur baiso aktivitātes un aizņemtības apliecinājumu. Bet realitātē stāsts ir tikai par to ka vietne ir tikai svaigākajām ziņām, un izklaidei, tur neviens nemeklēviedokļus.

+8
-1
Atbildēt

1

    RitvarsPavlovs > Jânis Bankoviès 10.07.2013. 15.40

    Joks ir tāds, ka var balsot cik gribi reizes – nevajag ne din. IP adreses, ne pat citu pārlūku.

    +6
    0
    Atbildēt

    0

Ieva Klauberga 10.07.2013. 09.30

Vakar 11os vakarā aptaujas dati: par eiro 132, pret 20, pa nakti negatīvisti rāvušies vaiga sviedros.

+7
-1
Atbildēt

1

    ievuliitis > Ieva Klauberga 10.07.2013. 12.39

    Arī divos naktī rezultāts bija atbilstošs. Laikam Antonijas ielas troļļiem maiņa sākas 5 no rīta.

    +6
    0
    Atbildēt

    0

Jolanta Švābe (Stalidzāne) 10.07.2013. 17.12

Aptaujā no viena datora var atzīmēties cik reizes grib, nekas to neierobežo. Jau pārbaudīts. “Ir” redakcijai lūgums salabot aptaujas skaitītāja kodu vai nomainīt mājas lapas programmētāju uz tādu, kurš to sataisīs pareizi.

+5
0
Atbildēt

1

    Vēl arī varētu rādīt cik ir plusi un cik mīnusi nevis summāro un arī kas ir norādījis plusu un kas ir norādījis mīnusu. Tas būtu feini.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu