Džolija atzīta par vislabāk apmaksāto amerikāņu aktrisi • IR.lv

Džolija atzīta par vislabāk apmaksāto amerikāņu aktrisi

33
Aktrise Andželīna Džolija. Foto: AFP/LETA

Otrajā vietā ierindojusies “Oskara” balvas laureāte Dženifera Lourensa

Andželīna Džolija, kura pēdējā gada laikā nopelnījusi 33 miljonus ASV dolāru (17,5 miljonus latu), ir vislabāk apmaksātā amerikāņu aktrise, aprēķinājis žurnāls “Forbes”.

Otrajā vietā ierindojusies “Oskara” balvas laureāte Dženifera Lourensa ar 26 miljoniem dolāru (13,8 miljoniem latu), bet trešajā – “Krēslas” zvaigzne Kristena Stjuarte, kura gada laikā ieguvusi 22 miljonus dolāru (11,6 miljonus latu), ziņo LETA.

“Holivuda nav novērsusies no Džolijas,” sacīja “Forbes” žurnāliste Doroteja Pomerance. “Viņa joprojām ir viena no nedaudzajām aktrisēm, kas par īsto filmu, piemēram, pasakas par dusošo skaistuli ekranizāciju “Maleficent”, var pieprasīt vairāk nekā 15 miljonus dolāru [astoņus miljonus latu].”

38 gadus vecā aktrise nonāca mediju uzmanības centrā ar paziņojumu, ka veikusi abpusēju mastektomiju, jo viņai esot paaugstināts risks saslimt ar krūts vēzi. Pērn Džolija vislabāk apmaksāto aktrišu topā ierindojās trešajā vietā.

Ceturtā pelnošākā Holivudas zvaigzne ir aktrise Dženifera Enistone, kura gada laikā nopelnījusi 20 miljonus dolāru (10,6 miljonus latu). Pirmo piecinieku noslēdz Emma Stouna ar 16 miljoniem dolāru (8,5 miljoniem latu).

Savukārt Sandra Buloka no trešās vietas pagājušogad nokritusi līdz septītajai pozīcijai. Viņas ieņēmumi lēsti ap 14 miljoniem dolāru (7,4 miljoniem latu).

Saraksta jaunpienācēja ir aktrise Mila Kunisa, kas ar 11 miljoniem dolāru (5,8 miljoniem latu) ierindojusies devītajā vietā. Filmas “Ted” (“Teds”) un “Oz: The Great and Powerful” (“Varenais no Oza zemes”), kurās viņa spēlē, kopumā pasaulē ieņēmušas miljardu dolāru (529 miljonus latu).

 

Komentāri (33)

Inese 30.07.2013. 13.27

IRsiešiem galīgi nav par ko rakstīt, ja tupi peisto šitādas ziņas?

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu