Kas sagaida "Liepājas metalurgu"? • IR.lv

Kas sagaida “Liepājas metalurgu”?

31

1==Darbības atjaunošanās//2==Rūpnīcas bankrots//3==Akcionāru kašķi//4==Akcionāri piesaistīs investoru//5==Valsts zaudēs vēl vairāk//6==Nezinu//7==Cits variants//8==//9==//10==//

Komentāri (31)

Þanis Bezmers 30.07.2013. 17.33

Galvenais, kungi, ir investīcijas. Priekšroka Austrumiem. Viņi uzdāvinās mums seksīgu apakšveļu, ja mēs pagriezīsim pret viņiem pievilcīgu vietu. Visa Liepāja pārkausēs uralvagonzavoda saražotos lūžņus, balvankas vedīs atpakaļ uz to pašu zavodu un ražos tos pašus lūžņus no jauna. Ekonomika rullē, visi apmierināti. Cikla nepārtrauktība nodrošināta visu paklausības laiku Kremļa Dzīves Priekšniekam.

0
0
Atbildēt

0

lailabidzane 30.07.2013. 08.46

.
Tie, kas uz ogām vinnē, zaudē uz sēnēm. Un otrādi. Tā tas ir parasti. Bet ne polittehnoloģiski. Pie pareizas kombinācijas var vinnēt gan tā, gan šitā.

Tiesa, tā abu gaņģu malšana no ārpuses dikti smuka neizskatās. Bet to jau var pieciest. Var parunāt par ķīlas vērtības atkarību no tā vai rūpnīca strādās, vai nestrādās. Un tie tur, kas ārpusē, taču sapratīs, ka TĀ VAJAG. Bet tie, kuri pie kloķiem, turpinās bliezt pa abiem gaņģiem – sabirs pareizajās kabatās/atvilktnēs/kontos gan galvojumus piešķirot, gan tos “glābjot”.

P.S.

Tāpēc pareizā atbilde – “Cits variants”.

0
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu